# Lorik Cana | Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana | Transfer Haberleri

Alou Diarra-Mohamad Sissoko ikilisinden birine yer acın.

İkiside çapa tipli oyuncular, topla ilişkileri iyi sayılmaz. Toulouse'daki Sissoko olsa tamam derim ama o da imkansıza yakın.

İnler gelmese bile Culio, Yekta, Selçuk 3'lusunun yanına Taner Yalçın ve S.Larsson(joker) eklersek, yabancı hakkını orta sahada nasıl kullanacagımız oteki mevkileri nasıl doldurdugumuza baglı olarak dusunulmeli derim.

Çogunlugun yazdıgı gibi Kallstrom-Selçuk göbegi bence yumuşak kaçar. Hele kanatlarda Arda ve ofansif bir oyuncu olacaksa. Kurguyu görmek lazım. Misal Larsson sag kanatta oynarsa (mr) ve santrfor seçimleri Umut vari çalışkan oyuncular olursa çapalara gerek kalmayabilir.

Kurgu ne olursa olsun M.Topal, Alou Diarra tarzı adamlar yerine ayaaı daha duzgun oyuncular tercih edilmeli bence.

Cevap: # Lorik Cana | Transfer Haberleri

Cana'yı resmen istediler

İtalya'nın Seri A takımlarından Lazio, Cana'yı Galatasaray'dan resmen istedi.

cana_lazioyu_istemiyor.jpg

Aylardır Galatasaray'dan Lazio'ya transfer olacağı konuşulan, ancak sarı-kırmızılı yönetimin "Henüz resmi teklif almadık" dediği Arnavut oyuncu için mavi beyazlı kulübün başkan Lotito, İstanbul'a geldi, sarı kırmızılı yöneticilerle görüştü.

5-6 MİLYON EURO

Cimbom'un, Sunderland Kulübü'nden 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Cana'dan en az 5-6 milyon Euro'luk bir gelir beklediği, Lazio'nun ise bu rakamı vereceği belirtildi.

Lazio 'casus' gibi...

Galatasaray'ın transfer pazarında en çok karşı karşıya kaldığı takım hiç şüphe yok ki Lazio oldu. Cana, Klose, Muslera derken şimdi de Cisse...

Transfer döneminin ateşi yükselmeye başlarken; Galatasaray'ın transfer pazarında en çok karşı karşıya kaldığı takım hiç şüphe yok ki Lazio oldu.

Transfer döneminde Galatasaray ile sıkı bir ilişki içinde olan Lazio, önce Lorik Cana'yı istedi ardından Galatasaray'ın transfer listesinde olan Miroslav Klose'yi transfer etti.

Galatasaray'ın istediği Fernando Muslera'yı da kadrosunda bulunduran ve Uruguaylı file bekçisinin transferi için ciddi bir bonservis bedeli talep eden Lazio, bu kez de yine Galatasaray'ın listesinde bulunan Djibril Cisse'ye talip oldu.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Lazio, Miroslav Klose'nin ardından Djibril Cisse'yi de transfer edebilmek için girişimlere başladı. Panathinaikos ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılacağının sinyallerini veren Cisse için 6 milyon avroyu gözden çıkartan Lazio, Panathinaikos ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

İtalyan medyasına göre; Panathinaikos, Lazio'nun teklifine oldukça sıcak bakıyor ve Fransız yıldızın gelecek sezon Lazio forması giymesi yüksek ihtimal... Djibril Cisse, Lazio'ya olası transferinden yıllık 2 milyon avro kazanacak.

Corriere dello Sport, Djibril Cisse'nin yanı sıra Lazio'nun Fernando Muslera için Galatasaray ile görüşme halinde olduğunu ve Muslera'nın yerini Cagliari'nin kalecisi Marchetti ile dolduracağını ileri sürdü. Öte yandan Lazio, Lorik Cana'nın transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşılık bonservisi Genoa'da olan Konko ile de dirsek teması halinde...

webaslan

Cevap: Lazio 'casus' gibi...

Lazio Klose'yi transfer ettiği için Galatasaray taraftarı olarak teşekkür etmeliyiz. Keşke Muntari'yi de alsalar.

Ve Lazio başkanı konuştu

Lazio kulübü başkanı Claudio Lotito medyada konuşulan transfer haberleri üzerine Juventus'la ad geçenı Lichtsteiner'den Galatasaray'ın ilk kaleci hedefi olarak bilinen Muslera'ya kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Tutto Sport'ta yer alan açıklamalarda Lotito'nun özellikle Muslera konusundaki açıklamaları dikkat çekiciydi. "Muslera'nın yüksek ekonomik beklentilerinden dolayı yeni kontrat imzalayamadık." diyen Lotito, kalecinin menajeri Fonseca'nın Galatasaray'la da anlaşamadığını iddia etti. Lotito " Biz de şu an beklemedeyiz, Muslera'nın kararını bekliyoruz" diyerek de şimdilik nokta koymuş oldu.

Uzun süredir konuşulan Lichtsteiner'in Juventus'a transferine de değinen Lotito, Juventus'un sahibi Agnelli ailesiyle iyi ilişkilerinin de etkisiyle bu transferde uzlaşmak istediklerini belirtti. Ancak oyuncunun hala Lazio'nun kontratlı oyuncusu olduğunu ve o giderse onun kalitesinde birini almaları gerektiğini belirten Lotito,bu yüzden oyuncu ve takımın taleplerinin karşılanması gerektiğine vurgu yaptı.

Lotito Floccari için gelen sorularaysa, henüz onu da kimseye satmadıklarını ama kimsenin de vazgeçilmez olmadığını belirterek tekliflere açık olduklarını söyledi. Lazio başkanı transfer listelerinde olduğu iddia edilen Cisse için gelen sorularaysa "Şu an 7 forvetimiz var!" diyerek net bir cevap verdi.

Öte yandan Avrupa basınındaki Muslera haberleri de bitmek bilmiyor. Muslera'nın Premier Lig'de Tottenham ya da Arsenal forması giymek istediği, Galatasaray'ın bütün bu gelişmelerden sonra Gremio'nun Brezilyalı kalecisi Victor'la, Arsenal'in tecrübeli eldiveni Almunia arasında tercih yapacağı iddia ediliyor.

Webaslan Dış Haberler

"G.Saray da anlaşamadı"

Lazio kulübü başkanı Claudio Lotito Galatasaray'ın transferi için uğraştığı kaleci Muslera'nın durumu hakkında bilgi verdi.

Lazio kulübü başkanı Claudio Lotito medyada konuşulan transfer haberleri üzerine Juventus'la ad geçenı Lichtsteiner'den Galatasaray'ın ilk kaleci hedefi olarak bilinen Muslera'ya kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Tutto Sport'ta yer alan açıklamalarda Lotito'nun özellikle Muslera konusundaki açıklamaları dikkat çekiciydi. "Muslera'nın yüksek ekonomik beklentilerinden dolayı yeni kontrat imzalayamadık." diyen Lotito, kalecinin menajeri Fonseca'nın Galatasaray'la da anlaşamadığını iddia etti. Lotito " Biz de şu an beklemedeyiz, Muslera'nın kararını bekliyoruz" diyerek de şimdilik nokta koymuş oldu.

Uzun süredir konuşulan Lichtsteiner'in Juventus'a transferine de değinen Lotito, Juventus'un sahibi Agnelli ailesiyle iyi ilişkilerinin de etkisiyle bu transferde uzlaşmak istediklerini belirtti. Ancak oyuncunun hala Lazio'nun kontratlı oyuncusu olduğunu ve o giderse onun kalitesinde birini almaları gerektiğini belirten Lotito,bu yüzden oyuncu ve takımın taleplerinin karşılanması gerektiğine vurgu yaptı.

Lotito Floccari için gelen sorularaysa, henüz onu da kimseye satmadıklarını ama kimsenin de vazgeçilmez olmadığını belirterek tekliflere açık olduklarını söyledi. Lazio başkanı transfer listelerinde olduğu iddia edilen Cisse için gelen sorularaysa "Şu an 7 forvetimiz var!" diyerek net bir cevap verdi.

Öte yandan Avrupa basınındaki Muslera haberleri de bitmek bilmiyor. Muslera'nın Premier Lig'de Tottenham ya da Arsenal forması giymek istediği, Galatasaray'ın bütün bu gelişmelerden sonra Gremio'nun Brezilyalı kalecisi Victor'la, Arsenal'in tecrübeli eldiveni Almunia arasında tercih yapacağı iddia ediliyor.

sporx

Lazio Teknik Direktörü Edoardo Reja:"Lorik Cana'yı istiyorum!"

Muslera'yla Cana takasının gerçekleşmemesi, en çok Lazio Teknik Direktörü Edoardo Reja'nın canını sıktı.

fft1mm1459537.jpg

Uruguaylı file bekçisinin yerini Marchetti’yle doldurmaya hazırlanan tecrübeli teknik adam, Başkan Lotito’yla görüşerek, “Bana Lorik Cana’nın transferinin bittiğini söylemiştiniz. Bunun için alternatifini aramadım. Muslera’yla takası gerçekleşmese bile, Cana’yı mutlaka almalıyız” talebinde bulundu.

https://fanatik.ekolay.net/Lorik-Canayi-istiyorum_3_Detail_32_229084.htm

Cevap: Lazio Teknik Direktörü Edoardo Reja:"Lorik Cana'yı istiyorum!"

Muslera'yla Cana takasının gerçekleşmemesi, en çok Lazio Teknik Direktörü Edoardo Reja'nın canını sıktı.

fft1mm1459537.jpg

Uruguaylı file bekçisinin yerini Marchetti’yle doldurmaya hazırlanan tecrübeli teknik adam, Başkan Lotito’yla görüşerek, “Bana Lorik Cana’nın transferinin bittiğini söylemiştiniz. Bunun için alternatifini aramadım. Muslera’yla takası gerçekleşmese bile, Cana’yı mutlaka almalıyız” talebinde bulundu.

Fanatik

Öyle yapın. Biz Victor'u alalım. Verin 6 sizin olsun

İsmine koyduğum, Bank Asya'dan alsa ya ?

fft1mm1459537.jpg

Fanatik

Haber doğru olsa idi direkt çıtır Cerezos taktiği yapardık,o zaman şartlar değişti Al Cana'yı ver Muslera+5 milyoncuk derdik :D

Muslera ile takas olmayacaksa adamların eli mecbur 10 milyon euro isteyeceksin zaten her transferimize salça oluyor Lazio.

Başlık sakat. :lol:

Cevap: Ve Lazio başkanı konuştu

en azindan bedava kaleci aramayin be kardesim..basin parayi alin su adami.

Cana,Arda,Sarpı paket halinde vereceğiz diyelim sarpı verelim sonra transferden vazgeçtik diyelim Çerezos taktiği:)

Bu kadar şehvetle istediyse işimiz var. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt