# Lorik Cana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Lorik Cana

Başka bir topic'de daha yazdım.

Bu adam dünyanın en iyi 10 ön liberosundan birisi.

Kesinlikle Annan'a, Grella'ya falanda 5 basar.

Bu adamın ben 30 yaşına gelmeden yani 3 sene içersinde en azından Valencia-Roma seviyesinde bir klübe transferini bekliyorumdum ki Arsenal'in bile transfer listesinde olduğunu biliyorduk.

Lorik Cana eğer gerçekten gelirse, son 3 yıl içersinde yapılan en iyi transfer olur.

Çünkü en isabetli ve mevkisinde dünyanın en iyi 10 oyuncusundan birisi olan bir adamı transfer ediyoruz.

Cana'yı tek başına neler yapacağını düşünerek değerlendirirseniz hata yaparsınız.

Cana lider oyuncudur. Cana koşar, tekmeye kafayı sokar.. yanındaki AYhan, Elano koşmazsa onlara da dalar Cana..

Yani Cana orta sahaya o hepimizin özlediği coşkuyu, isyanı getirir tek başına. Hem kendisini paralar, hem de diğerlerinin de maximum motive oynamasını sağlar.

Cana olayına hala inanamıyorum. Bu adamı alırsak önünde Arda-Elano bile oynasa düşündüğünüz kadar yumuşak olmaz onlarda..

Defansa Neill gibi bir lider koyduktan sonra merkeze de herkesin saygı duyup örnek alacağı bir adam koymak istiyordu Rijkaard.. Bu adam odur işte..

Bunlar doğru bence de. Her türlü gideri var o bölgede.

Gerçekten geliyorsa çok büyük transfer. 2-3 yıl önce daha rahat para saçabilirken yapmamız gereken bir transferdi aslında. Zamanında bu tip oyuncuları alsaydık şimdiki mali sıkıntıları çekmezdik.

Eğer Kallström de transfer edilirse orta sahamız çok çok iyi olur. Ama bu seferde kanatlarımız pek iyi olmayacak Kewell ile sözleşme yenilenip Arda'nın da bütün sene performansını düşürmemesi gerekli.

Cana adamımdır.Gelmesine bu forumda benden fazla sevinen olamaz heralde :)

Ne kadar yerinde bir transfer olduğunu anlayacak herkes.

Ve şunu ekleyim ayrıca.

........Cana......

Kallström........

.............Elano

Bu orta saha abartmıyorum kanatsız takımı şampiyon yapar.

Herşey iyi güzel hoşda Elanoda gönderilsin artık.

Cana gibi mücadeleci oyuncular lazım.

BEnce abartıyorsun. :)

Abarttığım noktayı merak etim. Bu üçlünün ilerisinde Arda Baros Büyük ihtimal sözleşmesi yenilenecek Kewell, ve mutlak 2 yeni transfer olacak.

Diğer Türk rotasyonunda ki oyuncuları eklemeden bile etkili bir hücum hattı.Sorun nerelerde kalıyor bu transferler gerçekleşirse aydınlat beni.

Elano yerine Boateng'i yazmış olsan tamam derdim, ama Elano ile olmaz bence. Ayrıca "kanatsız" hiçbir takımın şampiyon olabileceğini düşünmüyorum.

arkadaşlar essien mi gelsin alabileceğimiz en iyi libero yani bence harika oldu

Keita gitti diye kanatsız mı olduk? 2. yarı Keita ile kanatlandık ta noldu? Deli gibi Kewell'ı aradık. 2 kanadın olcaksa birinin mutlaka golcülük özelliği olması gerekir bana sorarsanız. Keita ile Arda olmuyordu. Kisinden birini iyi bir fiyata satmak mantıklı bir hareket olurdu. Yönetim Keita'yı seçti. Oraya mutlaka Kewell gibi skorer bir adam lazım. Bulamıyorsakta Kewell kalmalı.

Elano yerine Boateng'i yazmış olsan tamam derdim, ama Elano ile olmaz bence. Ayrıca "kanatsız" hiçbir takımın şampiyon olabileceğini düşünmüyorum.

Elano olayına forumda takılmış arkadaşlardan olduğunu bilmiyordum. Bir isim farklı olunca bana katılabileceksen, dediklerim de çokta büyük abartı payı olmadığı açık.

Kanatsız takım derken,Keita satıldığında forumda kazan kaldıran arkadaşlar takımda kanat oyuncusu kalmadı demişlerdi.Biraz oraya yönelik yazı oldu.

Ama Galatasaray gerçekten etkili ve aktif bir kanat hattına sahip.

Bence Cana cok zor, ben halen inanamiyorum :(

Beyler oyuncu hakkında detaylı bilgi verebilecek varmı azda olsa savascılığını bılıyorum ama detay istiyorum ?

Neill tarzında lider özellikli mevkisinde kendini ispatlamış, istikrarlı kalburüstü bir oyuncu.

Ve şunu ekleyim ayrıca.

........Cana......

Kallström........

.............Elano

Bu orta saha abartmıyorum kanatsız takımı şampiyon yapar.

Nasıl ispanyada posizyon geregi iniesta kanattan birine geciyorsa xavide geciyor bizde bu ortasahayla o etkiyi yaratırız elano sag kanatada gecebilir kallström sol kanata gecebilir

Acık demiyorum altını ciziyim.

Cana transferini pino transferinden daha cok istiyorum insallah yanılmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt