loris karius

Hahaha muazzam bir adam ya. Dün izlerken yine içimin yağları eridi :D

sent via GSC

Gözden kaçsa da bilhassa büyük maç performansı inanılmaz. Hem şampiyonluğa giden yoldaki Anadolu deplasmanları, hem de 3 büyüklere karşı derbi maçları. En son Olimpiyat'ta Gomez'in topunu içeri almasından beri derbi maçlarda fahiş bir hatasını hatırlamıyorum ki onun da üstünden 4 yıl geçmiş. Bizim seviye takımın sahip olabileceği en üst düzey kaleci. Bu adamın bir tık üstü ŞL'nin son 8 takımlarında oynuyor zaten.

Bir de 2 sene evvel bir macta serdar aziz denen futbol katilinin rakip santrafor edasi ile kaleye vurdugu topu ancak bir elin parmaklari kadar kaleci cikarabilir dunya da ki o gol olsa sampiyonluk bile gidebilirdi.

Adamin onundeki oyuncular da sacma sapan isler yapiyor senelerdir. Neyse nazar degdirmiyim!

Bir de 2 sene evvel bir macta serdar aziz denen futbol katilinin rakip santrafor edasi ile kaleye vurdugu topu ancak bir elin parmaklari kadar kaleci cikarabilir dunya da ki o gol olsa sampiyonluk bile gidebilirdi.

Adamin onundeki oyuncular da sacma sapan isler yapiyor senelerdir. Neyse nazar degdirmiyim!

süper finaldeki kadıköy maçına ne diyorsun üstad.

semihin kafa vuruşu- zaten bunu bi kalecinin çıkarması bile çok zor ihtimaldi
bir de her ne kadar ofsayt da olsa bi pozisyonu da iyi çelmişti.

o maçta da çok başarılıydı, biz yine maşallah diyelim de

Yalniz moralimin bozuk oldugu zamanlarda kariusun dünkü kafa asistini açıp seyredicem neselenmek icin! Bomba ya! :)

toroglu : o kalecinin dun yaptigini amator kumedeki kaleci yaparmi yea. adami duman ederler siz neden bahsediyosunuz yea

en rahat maçını oynuyor bu dkya kdr.

Ben mi yanlış gördüm yoksa maç sırasında eldivenleri çıkartıp instagram’da kızlara dm mi atıyordu sıkıntıdan?

ne mal kaleci yaw.d

bjk zaten kova kalecileriyle meşhurdur bu da başka bir örneği. Runje'den beterini bulup getirdiler.

adam uzerine gelen toplari icine aliyor ya o nasil bir gol yemektir.

Çöpün de çöpü bunu oynatacağına alt yapıdan bi kaleci oynat belki tutar. Ne salak takım bu tinerciler.

Sanki dünyada kaleci bitti.
Fabri'yi çerez parasına satıp o parayı bu sarıoğlanın maaşına gömdüler.

Almanların kalecileri meşhurdur. Bunlar gidiyor playboyu kaleci diye dikiyorlar kaleye.

Gscimbom mobil

Geçen ekşide bununla musleranın f/p karşılaştırması vardı. Tam kova bu herif ya nasıl liverpool gibi bir takım almış hayret ediyorum

bizim burada oynarken bundesliganin en kötü 2-3 kalecisinden biriydi.

Geri
Üst Alt