Lost

Cevap: Lost

Ben genel görüsün aksine finali begendim. Zaten son 2 sezonki gidisat böyle bir final olacagini belli ediyordu ufak ufak. Bir cok soruya cevap bulamadim gerci ama diziyi özel kilan da bu gizemli havaydi sanki. Hayal gücümüze birakmis canim senaristler sagolsun bazi seyleri..

Izlememis Lost hayranlarina da Jimmy Kimmel'in Lost'a özel yaptigi programini tavsiye ederim, epey eglenceli.

12 dakikalık özel bölümü "the new man in charge" yayınlanmış.

Buradan
izlenebilir.

Final bölümünü tekrar izledim,

Benim bu diziden çıkarttığım sonuç:

---------------Spoiler---------------

Kate Jack'i seviyormuş arkadaş:D Dizinin başından sonuna kadar merak ettiğim şey buydu:D En sonunda hatunların efendi adam yerine p.cleri tercih etme olayı gerçekleşmedi. Gerçi birlikte olamadılar:( Kate bir uçakla uzaklaşırken Jack yerde onları izledi.

Şimdi burada şöyle bir kandırmaca var. Hepsi Jack'in rüyasıymış gibi gösteriliyor, ya da söyleniyor. Böyle olduğunu sanmıyorum. 6. sezonun başından itibaren flashforwardları verdiler çünkü. Desmond çabaladı bunları birleştirmek için. Nedir yani bir rüyayı mı anlatmışlar 18 bölüm boyunca. Sanmıyorum, o başka bir boyuttu. Paralel evren, ya da incepptiondaki araf tarzı birşey. Tabii uçakla kurtulanlar sonradan mı katıldı, yani yıllar sonra mı onu çözmedik. Babası " Herkes birgün ölür. Kimi senden önce kimi çok sonra" diyerek onu mu açıkladı bilemiyorum.

Sonuçta yaşandı bitti saygısızca:) Sonunu tahmin ediyordum aşağı yukarı. "Çünkü Ka bir tekerlektir ve her daim döner...

--------------------Spoiler--------------------------

See you another life brother...

Kara Kule'yi okuyanlar için Jack'in Desmond'a söylediği;

"See you in another life brother..."

lafı kafa yedirtir. Adamı bitirir. "Vay anasını" dedirtir. Sai King'e bir kez daha taptırır.

"Uzun günler ve hoş geceler, teşekkürler derim..."

Daha önce kondu mu bilmiyorum ama şunu kesin görmeniz gerek:)

[video=youtube;s-dU_5CIPNA]https://www.youtube.com/watch?v=s-dU_5CIPNA[/video]

@Ertuğ Ursavaş

Ahaha iyiymiş :D

Halen kizginim bu dizi yapimcilarina. Dagittilar dagittilar konuyu sonra da sacma bir sekilde de bitirdiler ):

Halen kizginim bu dizi yapimcilarina. Dagittilar dagittilar konuyu sonra da sacma bir sekilde de bitirdiler ):

[video=youtube;q3G-VpI702Q]https://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q&feature=related[/video]

Yalnız değilsin.

Hitler'e katıldığım tek konu, sevdim lan ben finali:

[video=youtube;R4TX_Cu8Wl4]https://www.youtube.com/watch?v=R4TX_Cu8Wl4[/video]

La kimse mi sevmedi finali vay arkadaş!!11!!1!!!

Söverim arkidiş.

Şu 12 dakikalık bir bölüm var, bir buçuk saatlik final bölümünden daha iyi gerçekten.

6. Sezon DVD'si çıkarıldığında özel bonus bölümde eklenecekmiş. Yani yakışmayan finale, daha açıklayıcı bir bölüm hazırlamışlar. (İyi ki 4. sezonda bırakmışım)

1 yıl önce böyle demiştim de, yok lan dizi asıl 4. sezondan sonra başlıyormuş. :D

Geri
Üst Alt