Lost

Cevap: Lost

İlk bölüm bitti netede düştü benim indi 720p versiyonu, ikinci bölümde şu an yayında yakındır onunda düşmesi haberiniz ola...

Ulan yeni sezonda cevaplarla gelicez dediler, ben bu bölümden daha çok soru çıkardım.:allaalla6vr:

Çok az bölüm kaldı geriye ama hala cevap vermekten çok soru ekliyorlar diziye..Enteresan..:p

Bilyorlarca bolum daha var agha, zaman bol. Spoiler virmek istemem ama acayip acayip seyler oldu yine.

inanılmaz bir bölüm daha izledim 6.sezon 3.bölümü izleyipte ağzı açık kalmayacak kimse yoktur heralde resmen manyak oldum:D

Bence kalan bu kadar az bölümde insanların merak ettiklerini cevaplamaları mümkün değil :) ki her bölüm katlanarak artıyor

Locke merkezli olacak bu haftaki bölüm. Artık cevapları vermeye bir an önce başlasalar iyi olur yoksa bitirmeleri gerçekten imkansızlaşıyor ya da çok saçma sapan bir son olacak.

Yavas yavas hepsi geberiyor gibi bir his edindim, ruhlari Jacob ve siyahli herif tarafindan ele geciriliyor oyle bir durum var. Gecen bolumun sonundaki goruntuler oyle gosteriyodu, Sawyer da gidici galiba ama bilmiyom.

He bir de şu an Jacob'ın planını izliyoruz yüksek ihtimalle ölmesine rağmen. Farklı döngüler oluyor sürekli en sonunda olması gereken olacak ve bitecek. 13 bölümde nasıl hepsi olacak onu bilemiyorum herşeyi aydınlatamayacaklar sanki.

Geri
Üst Alt