Lost

Cevap: Lost

Cevapları yeni vermeye başladı hıyarlar.

Diziyi çözdüm gibi:p.Sanırım Kelebek Etkisi filmindeki gibi bitecek.:o

He bir de şu an Jacob'ın planını izliyoruz yüksek ihtimalle ölmesine rağmen. Farklı döngüler oluyor sürekli en sonunda olması gereken olacak ve bitecek. 13 bölümde nasıl hepsi olacak onu bilemiyorum herşeyi aydınlatamayacaklar sanki.

13 bolum degil 18 bolum olacak final sezonu..

Lost - tvcountdown.com

sarışın çocuğun "onu öldüremezsin" dediği kim?herkes sawyer diyor ama ben richard olduğunu tahmin ediyorum.ada'da görülen sarışın çocuğun aaron olduğu kanaatindeyim.ada'dan nasıl kurtulacak john locke?siyah taşla beyaz taşı kim temsil ediyor?

siyah taşla beyaz taşı kimin temsil ettiği açık değil mi?

Beyaz bizim jacob, siyah da onu öldürten john locke kılığındaki adam. 5.sezonda plajda sohbet ettikleri

sarışın çocuğun "onu öldüremezsin" dediği kim?herkes sawyer diyor ama ben richard olduğunu tahmin ediyorum.ada'da görülen sarışın çocuğun aaron olduğu kanaatindeyim.ada'dan nasıl kurtulacak john locke?siyah taşla beyaz taşı kim temsil ediyor?

O sarışın çocuk Jacob'da olabilir.Siyah/Beyaz,İyi/Kötü gibi bişey heralde.Sanırım beyaz Jacob oluyor,siyahta sahte locke.

Bu arada Güngör,biliyosundur John Locke yok artık:o.Locke'un içinde fotoğrafta gördüğün Jacob'un düşmanı var.

lost_6x04_siyah_ve_jacob_kumsalda.jpg

O sarışın çocuk Jacob'da olabilir.Siyah/Beyaz,İyi/Kötü gibi bişey heralde.Sanırım beyaz Jacob oluyor,siyahta sahte locke.

Bu arada Güngör,biliyosundur John Locke yok artık:o.Locke'un içinde fotoğrafta gördüğün Jacob'un düşmanı var.

lost_6x04_siyah_ve_jacob_kumsalda.jpg

bencede o sarısın cocuk jacob.

adı çizili olamayanlardan hangisi jacob ın yerine adanın bekçisi olacak.benim tahminim sawyer adada kalacak dizinin sonunda.adı çizili olanlar öldüğüne göre ana karakterlerin bir kaçı bu sene ölebilir.

Bence adada Hurley kalacak...

---------------------JACOB-----------------------

4-John

8-Hugo Reyes

15-James

16-Jarrah

23-Jack

42-Jin

Buda bir teori.:allaalla6vr:

Hala Charlie'yi özleyen bir ben mi varım ya? :D :D

Valla daha 1 bölüm gördük.Ondada tutuklandı gitti.

Özledim o adamın "bloody bloody" ortalarda dolaşmasını :D

Yahu "Recep İvedik" konusu bu konunun üstünde ya daha ne diyim :o

Mükemmel bir 6. bölüm izledik.İnsan hiç bitmesin istiyor.

Ne 1 bölümü,5. bölüm yayınlandı.Sen Digi'den takip etme,netten takip et.İstersen veririm link.

Yok ya bende netten takip ediyorum.6. bölümü izledim hatta bugün :D saymadım belki Charlie'nin olduğu bölümleri ama bana sadece ilk bölümde varmış gibi geldi :D

Geri
Üst Alt