Lost

Cevap: Lost

9. bölüm efsane olabilir.

tüm zamanların en çok izlenen dizisi lost yeni bölümüyle 23 mart'ta abc'de

bölüm ismi "ab aeterno". latince "ezelden beri" demektir. yeni sezon başlamadan önce imdb bilgilerinde lost'un son bölüm ismi olarak geçiyordu fakat sonradan değiştirildi. şimdi ise dizi ekibi arasında gerçekleştirilen gelmiş geçmiş en güzel bölüm anketinde bir numaranın sahibi bu bölüm.

adanın ne olduğunun açıklandığı bölüm olduğuna dair söylentiler de var. isminin karizmasından da nefis bir bölüm olacağa benzer.

Kaynak:22dakika.org

YouTube - Lost 6x09 ABC Promo #1

Lost ekibinin oyladığı bölümler;

episode 6.01/6.02 - 9.00

episode 6.03 - 6.70

episode 6.04 - 9.10

episode 6.05 - 8.75

episode 6.06 - 8.40

episode 6.07 - 9.25

episode 6.08 - 7.10

episode 6.09 - 9.60

episode 6.10 - 8.70

episode 6.11 - 7.20

episode 6.12 - 9.10

episode 6.13 - 6.50

episode 6.14 - 9.30

episode 6.15 - 8.80

episode 6.16 - 7.80

valla son bölüm lost tarihinin en iyi bölümüdür. bu bölüm üzerine de hala birileri kalkıp soruydu cevaptı diyecekse demesin kardeşim. bak. takır takır verdiler anlattılar anlatıyorlar.bakıldığında kimin iyi kimin kötü olduğu artık net bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Valla bütün bölümleri şu bölüm ve bu bölüm gibi bölümleri görelim diye izledik resmen :) 1 bölüm geri kalan tüm bölümleri ezip geçti her açıdan

--spoiler--

Jacob - Allah

Ricardo - Peygamber

Black Smoke - Şeytan

--spoiler--

oluyor sanırım .

İğrenç bir bölüm oldu..Tüm olanların mantıklı bir açıklaması var demişti senaristler ama olay şeytanla meleğin kapışması oldu. Böyle giderse Supernatural'e dönecek iyice. Zaten Jakob'tan dolayı Lost mu izliyorum Supernatural mi bazen karıştırıyorum..Senaryoları da iyice benzemeye başladı. Birleştirip final yapsınlar en iyisi 2 diziyi:p

Güzel bölümdü. Sadece biraz Richardın hayatıyla sıktılar yoksa süper bölümdü. Bazı sorulara cevap verildi cevapsz kalan soru şu aklımda, Richardı yere seren Jakop Bene neden karşı koymadı_?

200 sene daha yaşlanmıştır diycem ama? :D

gulen-bebek-resimleri-062615413-orta.jpg

4.Sezonun son bölümlerinde kafamda bir teori oluşturmuştum...

Ada,öldükten sonra ki yer oluyor.Ada daki herkez ölü,demiştim.

Şimdiye bakılırsa sanırım aynen böyle oluyor:).

Ama şu ileriyi gösteren Flashback'leri çözemedim:o.Acaba öldükten sonra dirilindiğine mi inanılıyor senaristler arasında.:)

Adanın araf olmadığını senaristler açıklayalı 3 sene oluyor..:p

ya giderek boş boş izlemeye başladım ben de aynen. sürekli 6. sezonda herşey açıklancak vs derken yeni sorular var bölüm sonlarında 1dk en gereksiz soruları cevaplıyorlar. yani bölüm başına para alıyorlar diye bile bile uzatıyorlar diye düşünmekten zevk alamıyorm.

Geri
Üst Alt