Lost

Cevap: Lost

4.Sezonun son bölümlerinde kafamda bir teori oluşturmuştum...

Ada,öldükten sonra ki yer oluyor.Ada daki herkez ölü,demiştim.

Şimdiye bakılırsa sanırım aynen böyle oluyor:).

Ama şu ileriyi gösteren Flashback'leri çözemedim:o.Acaba öldükten sonra dirilindiğine mi inanılıyor senaristler arasında.:)

sorun şurda denizaltıyla falan gidilip geliniyor adaya. Veya michaelin yaptığı gibi botla. Adada maç izlenebiliyor falan :) Bir de senaristler öyle olmadığını açıklamıştı

Zaten adamlar kafalarında uyarlamış ölüm sonrasını..Bizim bildiğimiz cennet-cehennemi göstermiyorlar orda yani..

Kalan 8 bölümün adları ve hangi karakter üzerine olacağı açıklanmış;

10 - The Package - Sun ve Jin

11 - Happily Ever After - Desmond

12 - Everybody Loves Hugo - Hurley

13 - The Last Recruit - Jack

14 - The Candidate - Adaylar

15 - Across The Sea - Siyah adam(black smoke)

16 - What They Died For - ?

17&18 - The End

Ayrıca yapımcılar,23 Mayıs'ta şok edici,aklımızdaki tüm soruları cevaplayacak,sinema filmi gibi bir büyük final hazırladıkları söylemişler...

Kalan 8 bölümün adları ve hangi karakter üzerine olacağı açıklanmış;

10 - The Package - Sun ve Jin

11 - Happily Ever After - Desmond

12 - Everybody Loves Hugo - Hurley

13 - The Last Recruit - Jack

14 - The Candidate - Adaylar

15 - Across The Sea - Siyah adam(black smoke)

16 - What They Died For - ?

17&18 - The End

Ayrıca yapımcılar,23 Mayıs'ta şok edici,aklımızdaki tüm soruları cevaplayacak,sinema filmi gibi bir büyük final hazırladıkları söylemişler...

11,14 ve 15 gerçekten ilgi çekici.Jack'ten gına geldi artık o yüzden 13 yayınlanmasa da olur.

İzlemeye başlayalı sanıyorum1 hafta oldu. 5.sezon 11.bölümdeyim. Gerçekten büyük bir etki yaratıyor. Sürükleyeci. Teorik olaylar çok. Kafa yormak lazım geliyor :) Mesela:

İleride sayid Benjamin adına çalışıyor; Fakat geçmişe giderek benjaminin çocukluk halini görüyor. Geçmişte onlar sabit kalıyor. Geçmişte olayları değiştirmek münkün değil amaaa?..

Şöyle bişey söyleyeyim;

Dharma yayınlarndan okuduğum bir kitap var, adı "İsmail" bir Gorılın bir ınsana hocalık yaptığı insanlığı anlattığı, olması gerekeni eskı

insanların kabile düzeninden bahsettiği bir kitap. Kitap'ın kapağında yazanı aynen yazıyorum; "0212 512 50 21 öğretmen . Ögrencıler aranıyor. Dünyayı kurtarmak için ciddi ve içten istek duyanlar. Bizzat başvurun." Ve kİtabın içeriğinde lost'un arka planda vermek ıstediği fikirlerin hepsi var.. Yani; zaman, evren ve insan kavramları bizim kaybolmuşluğumuz…

Bence dizi aslında derinde felsefi bişeyler vermek için yazılmış; Yani hayat bizim gördüğümüz gibi değil . Gerı kalan ve hepimizin üstünde takıldığı detayların işte aslında önemli olmayan fantastik kurgular olduğuna ınanıyorum.. Gercekten ilgi duyanların bu kitabı okuması gerektiğni söylüyorum. Lost ile ilgili de pek çok felsefı bilgi içeriyor kitap.

Şöyle bişey söyleyeyim;

Dharma yayınlarndan okuduğum bir kitap var, adı "İsmail" bir Gorılın bir ınsana hocalık yaptığı insanlığı anlattığı, olması gerekeni eskı

insanların kabile düzeninden bahsettiği bir kitap. Kitap'ın kapağında yazanı aynen yazıyorum; "0212 512 50 21 öğretmen . Ögrencıler aranıyor. Dünyayı kurtarmak için ciddi ve içten istek duyanlar. Bizzat başvurun." Ve kİtabın içeriğinde lost'un arka planda vermek ıstediği fikirlerin hepsi var.. Yani; zaman, evren ve insan kavramları bizim kaybolmuşluğumuz…

Bence dizi aslında derinde felsefi bişeyler vermek için yazılmış; Yani hayat bizim gördüğümüz gibi değil . Gerı kalan ve hepimizin üstünde takıldığı detayların işte aslında önemli olmayan fantastik kurgular olduğuna ınanıyorum.. Gercekten ilgi duyanların bu kitabı okuması gerektiğni söylüyorum. Lost ile ilgili de pek çok felsefı bilgi içeriyor kitap.

:D

Bir kaç Replik :)

Lost in the previous section:

Jonh Lock:

...Yer değiştirmedi, Benjamin. Çünkü orda olduğu söylendi bana.

- Bana da çok şey söylendi; Seçilmiş kişi olduğum, özel biri olduğum...Ama omurgamda bir tümör ve kızımın kanıyla kala kaldım. Bunların başıma gelmesi gerekiyordu. Kaderimdi. Ama çok yakında seçilmiş olmanın bazı sonuçları olduğunuda anlayacaksın

. ÇÜNKÜ KADER JOHN! DÖNEK BİR FAHİŞEDİRR!!! ........Excellent

Benjamin Linus :)

şüphesiz ki lost dizi tarihinin en sıkıcı, en bayık, en gereksiz, en "olmasa da olurmuş" bölümlerinden birisi oldu.bölümdeki tek olumlu şey sun ın memeleri oldu.

bide tam türk dizilerine benzedi bu bölüm.sun, black smoke'tan kaçarken kafasını ağaca vurdu ve kafasının ingilizce konuşabilen lobunda hasar oluştu. ingilizce anlayabilen fakat konuşamayan bir kişi oldu.korelilerin böyle bir özelliği var demek, beyinlerinde bir yere darbe gelince yabancı diller deposu kısa dönem arıza veriyor.

sevindirici olay ise desmond ın adaya tekrar dönmesi.haftaya güzel bir bölüm olacak.

Sıkıcı bir bölüm oldu fırtına öncesi sessizliğe bağladım.Sun da iyiymiş Jin haklı kadına orasını burasını kapattırmada:D

şüphesiz ki lost dizi tarihinin en sıkıcı, en bayık, en gereksiz, en "olmasa da olurmuş" bölümlerinden birisi oldu.bölümdeki tek olumlu şey sun ın memeleri oldu.

bide tam türk dizilerine benzedi bu bölüm.sun, black smoke'tan kaçarken kafasını ağaca vurdu ve kafasının ingilizce konuşabilen lobunda hasar oluştu. ingilizce anlayabilen fakat konuşamayan bir kişi oldu.korelilerin böyle bir özelliği var demek, beyinlerinde bir yere darbe gelince yabancı diller deposu kısa dönem arıza veriyor.

sevindirici olay ise desmond ın adaya tekrar dönmesi.haftaya güzel bir bölüm olacak.

Tamamda neden ekşi entry'lerini buraya yapıştırıyosun?

Harbiden baskalarinin miydi? :(

57.jpg

Olabilirde,tenisci ablamıza o cicikler yakışır. :ask:

Türkiye'de her şeyden soğudum yemin ediyorum. Futbolundan sanatına kadar. Sonra diyoruz Türkiye niye ilerleyemiyor. Adamlar her konuda önde ağbi bizden !

Lost mükemmel ! Yarım saat önce 5.Sezon 16.Bölümü bitirdim. Sonraki bölümü Heyecanla bekliyorum. Olağanüstü :)

Doğukan strikes back..:D Bu arada harbiden Sun meme yapmış bu bölümde..:asd:

Geri
Üst Alt