Lost

Cevap: Lost

6.Sezonun 2 bölümünü izledim, muhteşemdi gerçekten. harikulade idi. Diğer sezonlara göre daha müthiş olmuş ve daha elle tutulurdu. Gerçekten 2 bölümdede kendimi alamadım. Şuan Sayid uyandı. Orada kaldım. Sayidin uyanmasını Jacob'a bağlıyorum;

Yansıttığım düşüncelerimi aktarıyorum :

Jacob'ın Hugo'ya tarif ettiği tapınak izleyici için tam bir görsel şölendi, Harikulade.

Sanırım John Locke'ın hem tabutta "ölü" hem de uçaktan sağ olarak çıkması

konusunda ki sis perdesi aralanmış oldu.

Tapınak Jacob içinde, Kara duman içinde çok büyük önemde diye düşünüyorum. Locke görünümündeki kara duman Tapınağı işgal etmeye çalışacak. Tapınağı ele geçirebilmek için sahilde ki ahaliyi de kullanabilir,

diğer yandan Jacob büyük ihtimalle Sayid'in bedeninde vücut bularak Tapınağı işgalcilerden korumaya çalışacaktır.

Juliet'le Sawyer'ın öpüştüğü sahne iğrençti. Ama aşk böyle birşey. . .:)

Sayid'in (yani Jacob)'ın Benjamin Linus'ı feci şekilde öldüreceğini düşünüyorum. Ama ilerleyen bölümlerde hemen değil...

Mükemmeldi.

6. sezon 11. bölümü izleyince buraya 3 sayfa yazabilirsin ve harikulade-muhteşem den çok daha iyi kelimelere ihtiyacın olucak:asd:

dizinin en acaip bölümlerinden birisiydi 11. bölüm...

6.Sezonun 4.bölümü az önce bitirdim. 5 .bölüme birazdan geçeceğim.

Sayid birileri tarafından ele geçiriliyor ama kim? Sanırım Jacob. Claire nasıl bu hale geldi?? Birden bire ortalığa nasıl çıktı? Şuan hangi yıldalar? John,Sun,Benjamin ve diğerleri hangi zamanda ve neredeler? Bu bölüm çok soru işareti bıraktı bende. Belki hatırlamadığımda vardır .

İginç bir bölümdü.Bir bölümlük olduğunu sanmıştım; Ama dizi galiba iki paralel zamanda ilerliyor. Biri adada oldukları zaman, diğeri de uçağın düşmediği zaman.Peki anlayamadığım Claire o zamana kadar nerdeydi acaba?. En son onu 4.sezonda Jacob'un evinde görmüştük. Daha sonra Jacob'un adamları evi yakmıştı. İleriki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Dizi hala sürdürek devam ediyor.

Ağbi, adamlar kafa karıştırmada bir numara, yani sonunda belki mantıklı bir açıklaması olacak; Ama bence yine yine yinede eksik şeyler çıkacak diye düşünüyorum. Ama hala ön yargısız izlemeye devam ediyorum. Bir sonunu izleyelim bakalım ne olacak.? Dizi bitsin başa alıp tekrar izleyecem sanırım; Ama şuan ki düşüncem eminimki bir çok açık noktasını yine farkedeceğiz. Belkide onlarda bizde bu zamanı geri alma olayını yaşatmak, filmi baştan izletme sonra bir daha izletme ile dejavu etkisi yapmak istiyor. Bizde başka paralel evren olacağız nihayetinde :)

Çok güzel, devam.. :)

Her şeyi karıştırdılar.

Bu sezon nasıl bitirecekler acaba.

Son dakika kararı ile 3-4 sezon uzatsalar.

Güzel bir bölümdü son bölüm.

Charlie demek istiyorum başka bişi değil :D

Lostun Senaristlerinden, Eddy Kitsis; "En son 5.Sezonu yazarken, karım benden boşandı" :)

vallaha desmond brother lock'ı iyi ezdi son bölümde.adada bi numara yapacak yine merakla bekliyorum.

Uzun zamandır izlemeye fırsat bulamıyorum. 6.Sezon 8.Bölümü merakla bekliyorum, izleyeceğim birazdan. Açıkçası Desmınd'a ne oldu anlayamadım?

sanırım desmond jacob ın yerini almış.uçaktakileri jacob ın yaptığı gibi bir araya getirmeye çalışıyor.bu arada sawyer yeni black smoke olma yolunda hızla ilerliyor.

Geri
Üst Alt