Lost

zevklerin ve renklerin tartışmılmayacagı gibi Breaking Bad, sherlock, narcos Game of Thrones, House of Cards ve The Walking Dead gibi dizilerde tartışılamaz tartışılması dahi teklif edilemez.

Bence zevkler ve renkler tartışır esas Lost tartışılmaz da bu konu nereye varacak merak içindeyim. Allah sonumuzu hayretsin.

Ben bir grup insanın hayatta kalma mücadelesi verdiği, gerilim dozu yüksek dizileri beğeniyorum. Lost ve The Walking Dead bu yüzden sardı beni. Bu tarz dizi önerisi olanlar varsa buyursun.

Valla o saydığın dizileri de severek takip ettim ama illa bir taraf seçecek isek bizim davamız Lost olur.

Lost lost diye nice nicesine sarıldım :(

{taptap}

Mesajı da düzenleyebilirdin kardeşim niye kastın bu kadar? Tabi mesajı bol bulduk saçalım! Olmaz.

Bak bak bak hareketlere bak... Artist :D

Arşiv konusu olduğundan editleyemiyoruz, yoksa sümme haşa server'a yük bindirmek gibi bir niyetimiz yok.

Bak bak bak hareketlere bak... Artist :D

Arşiv konusu olduğundan editleyemiyoruz, yoksa sümme haşa server'a yük bindirmek gibi bir niyetimiz yok.
Arşiv konuları editlenmiyor muydu? Niye la ben editleyebiliyorum hatta enteresandır senin mesajı bile editleyebiliyorum.

Açıkcası izlemedim, izlemeyi düşünüyordum çok uzun diye başlamamıştım. Hala kararsızım izleyip izlememe konusunda.

Lost çok bozdu ya

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkcası izlemedim, izlemeyi düşünüyordum çok uzun diye başlamamıştım. Hala kararsızım izleyip izlememe konusunda.

Hemen vakit kaybetmeden izlemeni tavsiye ediyorum. İlk başlarda benim de tereddütlerim vardı ama sonra öyle bir sardı ki, birkaç hafta resmen dış dünya ile bağlarımı kopardım. :D Ama şu sıralar fazla müsait değilsen izlemeni tavsiye etmem. Zira bağımlılık yaparsa bitirene kadar işi gücü sallarsın.

Hemen vakit kaybetmeden izlemeni tavsiye ediyorum. İlk başlarda benim de tereddütlerim vardı ama sonra öyle bir sardı ki, birkaç hafta resmen dış dünya ile bağlarımı kopardım. :D Ama şu sıralar fazla müsait değilsen izlemeni tavsiye etmem. Zira bağımlılık yaparsa bitirene kadar işi gücü sallarsın.

KPSS çalışayım diye işten çıktım, şimdi başlayıp bağımlısı olursam belli bir süre daha çalışamam ders. :D

Geri
Üst Alt