Love4football'un kirli çamaşırları [Dalga 1 & 2]

Cevap: Love4football'un kirli çamaşırları [Dalga 1 & 2]

Bu da mı Ersan'da oldugu gibi surekli yeni gelismeler yasıyomus sorsanıza. Emenike, Kesimal ve Sezer gibi oyuncuların Fenere gidecegi cok önceden belliydi.

2j3ky9x.png

Bunun birde Emenike versiyonu var. Kesinlikle Fenere gitmiycek gibi biseyler zırvalamıs.

Bu adam sadece yalancı degil aynı zamanda bir futbol katili.

o9o4u0.png

1zoupv5.png

Çok fena.:D

Mete kardes bence sonradan ekledigin tüm resimlere birinci mesajina editlemelisin :)

İrem Follow'nu kaldır:D, Senlik birşey yok.

Bana hakaret edenleri mahkemeye vereceğim diyen adamların çoğu sallıyor. Bu tip durumların ispatlanması vs. falan çok çok zor. Geçsinler o işleri.

Aynen. Gidip benim twitter'da adım xx adamın biri bana böyle dedi, şikayetçiyim derse kovalarlar adamı.

Hani adı sanı belli ünlü biri olsan neyse, o da zor da.

Aynen. Gidip benim twitter'da adım xx adamın biri bana böyle dedi, şikayetçiyim derse kovalarlar adamı.

Hani adı sanı belli ünlü biri olsan neyse, o da zor da.

Bu tip durumların ispatlanması kolay, ablamın twitterında böyle bir şey yaşanmıştı, mahkemelik oldu ablama küfür eden kişi :)

İrem twitter'ına ne oldu.Böyle bir sayfa yok diyor:D

Bu tip durumların ispatlanması kolay, ablamın twitterında böyle bir şey yaşanmıştı, mahkemelik oldu ablama küfür eden kişi :)

Hayır yahu kolay değil. Hesapta benim ismim yazsa bile kolay değil çünkü onu benim yazdığımın ispatlanması çok zor. Mahkemelik bile olsa, bir şey çıkmaz. Çıkması için küfür eden kişinin yaptığını itiraf etmesi lazım. Bilişim suçlarını tespit etmek falan oldukça zor. Açarım fake bir hesap, proxy üzerinden saydırırım istediğime geçerim kimse de bir şey bulamaz.

Hayır yahu kolay değil. Hesapta benim ismim yazsa bile kolay değil çünkü onu benim yazdığımın ispatlanması çok zor. Mahkemelik bile olsa, bir şey çıkmaz. Çıkması için küfür eden kişinin yaptığını itiraf etmesi lazım. Bilişim suçlarını tespit etmek falan oldukça zor. Açarım fake bir hesap, proxy üzerinden saydırırım istediğime geçerim kimse de bir şey bulamaz.

Zaten bir şey sonuçlanmamıştı, çünkü savcı resmen ''Daha çocuksunuz, başıma bela olmayın'' demiş :D Ama normalde bilemeyeceğim.

Love-Football hala birşeyler yazmadı.

Aman neyse banane. İyi çalışmalar diyim ne diyim.

2. sefer acılan Drog-Baros hesabı da Love4football denen sahısla alakalı. Dikkat ederseniz, sürekli irtibat halindeler ve Love4football'u saksaklayan mesajlar mevcut. Halbuki eski Drog-Baros benim hatırladıgım kadarı ile gayet ciddi bir uslub ile yazan ve kimseyle muhattap olmayan biriydi. Dahası Love4football denen sahtekar Drog-Baros denen arkadasın yazmadıgı sacma sapan yazıları o yazmıs gibi gösterip milleti bu arkadasa karsı kıskırtmıstı. Milleti hem aslı olmayan haber ve duyumlarla hemde sahte hesaplarla kandırıyor.

Neden sansürlü, niye sansürledin falan filan vs vs ....

Mete güzel çalışma

Geri
Üst Alt