- 30 Temmuz 2009
- 11.840
- 5.999
- 1.823
Arkadaşlar şu sıralar ciddi manada sıkı bir badire atlattığımı ve verilmiş sadakam olduğunu düşünüyorum. Araçta gaz kaçağı varmış ve bunu başka bir husus için sanayiye gittiğimde öğrendim. Orada kaçağın olduğu boruları vesaire sıkıladılar, sorun kalmadı dediler ama bugün aynı şeyi tekrar yaşadım. Aracın içinde yoğun bir gaz kokusu. Tekrardan araştırınca, başka bir bölgede aynı sorunun devam ettiğini fark ettik. Sanırım eskiyen borular vesaire var.
Lakin sözün özü, tüm bu olaylardan sonra ben lpg den buz gibi soğudum diyebilirim. Arıza tamir edilecek ama bundan sonra gaz kullanasım yok.
Araç 2010 Hyundai Getz. Lpg yerine benzin kullansam bundan sonra, mali açıdan büyük bir farklılık oluşur mu ? Günlük yarım saat anca kullanıyorum aracı şehir içinde. Okula gidip gelirken sadece.
Lakin sözün özü, tüm bu olaylardan sonra ben lpg den buz gibi soğudum diyebilirim. Arıza tamir edilecek ama bundan sonra gaz kullanasım yok.
Araç 2010 Hyundai Getz. Lpg yerine benzin kullansam bundan sonra, mali açıdan büyük bir farklılık oluşur mu ? Günlük yarım saat anca kullanıyorum aracı şehir içinde. Okula gidip gelirken sadece.