Lube Ayar'ın ihbarı Fos Çıktı 'İşte Tulun'un Polat'a yazdığı mektup'

Cevap: Lube Ayar'ın ihbarı Fos Çıktı 'İşte Tulun'un Polat'a yazdığı mektup'

Fenerbahçe resmen cami duvarına işedi bu asılsız ihbarıyla...

Şu mektup olayı netleştikten sonra tepkimizi koymalıyız bu ş.refsizler sustukça çamur atmaya devam edecekler çünkü

Emrah Kaya kardeşim alıntı yapamıyorum ne yazık ki sanırım teknik bir sorun.Her neyse, düşüncende haklısın.Elbette kendi adıma biat kültürü beni çok tiksindirir bunu söyleyebilirim . Bu düşüncene saygım sonsuz. Ancak sorun Galatasaray gibi milyonlarca insanı peşinden sürükleyen bir kurumun yöneticilerinin bir şekilde bugün bu söylentilere ve bana göre çirkinliklere konu oluyor olması.Bu renklere gönül veren ve doğruları bulmaya çalışan biri olarak bu durum beni rahatsız etti söylemek istediğim sadece bu.

Dün nvtspor gece haberlerinde çıkan 2 dingile birkaç seyirci Tweet atmış sanırım reklam-haber arasında.

Dönüşte,

2 dingil : "Şimdi biz haberciyiz. Bir haber söz konusu olduğunda bunu yayınlamalı ve paylaşmalıyız. Olayı açıklamak ve seyirciye iletmek gibi bir soumluluğumuz var taraf değiliz bıddbıdbdıdbdıd..."

Ulan adiler.. Biz (ben!) size haber yapmayın, açıklama yapmayın ya da bağlantı kurup araştırmayın demedik. "ADAM GİBİ" haber yapın dedik. Gece sinirimi hoplattınız şeref yoksunları !

Real-Barça gibi önemli bir maç vardı dün maçların az olduğu günlerde ilaç gibiydi. Onu bile kestiniz utanmadan.

Haber şöyle : "Son Dakika : Şike Soruşturması ... B.Tulun ifade vermek üzere İ.Emniyet Müdürlüğüne geldi"

Adiler ! Ne şikesi ? Ne soruşturması ? Böyle bir maçta yayın kesilip (canlı yayın !) Aykut denilen zibidiye bağlandınız. Üstüne de iftira ile haber yapıyorsunuz. Fenerin yönetmi tutuklandığında yapmadınız bunu millete "Bayanlar Plaj Voleybolu !!!!) izlettiniz. Sanki çok bilinen-sevilen spormuş gibi. Sonra da biz haberciyiz, bağlanırız bıdbıdbıd... Şike şike adam olacaksınız !

Kansızlar. Adam olacaksınız. Az kaldı geliyoruz, korkmayın bu sefer yine "kendimizi" geçip sonra size meydanı bırakırız. Titreyedurun !

Emrah Kaya kardeşim, ayrıca çok duyarlı olduğum ve tiksintiyle yaklaştığım "biat kültürü" hakkında düşüncelerimi eğer ilgilenirsen eski mesajlarımda bulabilirsin.İnan bana ikimiz de bu kulübü seviyoruz.

Emrah Kaya kardeşim alıntı yapamıyorum ne yazık ki sanırım teknik bir sorun.Her neyse, düşüncende haklısın.Elbette kendi adıma biat kültürü beni çok tiksindirir bunu söyleyebilirim . Bu düşüncene saygım sonsuz. Ancak sorun Galatasaray gibi milyonlarca insanı peşinden sürükleyen bir kurumun yöneticilerinin bir şekilde bugün bu söylentilere ve bana göre çirkinliklere konu oluyor olması.Bu renklere gönül veren ve doğruları bulmaya çalışan biri olarak bu durum beni rahatsız etti söylemek istediğim sadece bu.

Şimdi sorun şurda. Bu noktada da haklısın. O nokta da bu :"O mektup-yazışma-sözler ve olay neden ya da nasıl medyaya sızıyor veya alakasız kişilerce biliniyor ?" Bu noktada haklısın. Ama bunun dışında bu tip iç çekişmeler, birbirine sorular, mektup yazmalar, e-mail atmalar ya da birbirini ifşa etmeler her "KURUM" da olur. Kurum diyorum. Bir yönetimi ve onun belirlediği genel müdürü olan "yetki" dizilimine tabii, devletin kurallarına uyan "şeffaf" bir yapıdır. Bu yapıda da bu tip değişkenler olur. Olmalıdır da... Aksi halde ne olur ? Aziz Yıldırım gibi kansızlar gelir at koşturur, hesap soranlar (Bknz : Saadettin Saran !) uzaklaştırılır, yok edilir. Ve tekelleşme "gerek ekonomide gerekse sosyal yapıda" çok tehlikelidir. ABD'nin ekonomik krizler sonrası tekelleşen yapıları parçalaması bunlara örnektir ve hepsi yapaydır.

Şimdi, sorgulanmayan yerde Cavcav gibi tilkiler demir atar, sorgulanan yerlerde ise Gökçekler-Polatlar koşarak kaçarlar. A.Polat neden bir anda yerle bir edildi ? Çünkü beğen-beğenme ama Galatasaray Spor Kulübü bu yapı üzerine konulmuştur.

Misal Sayın çiçeği burnunda Başkanımız yeni seçildi. Yeni bir sistem ve Kurumsal model getirdi. Demokrat olacağım dedi yani tek başlılık yok çok "seslilik" var ve doğruyu birlikte bulacağız bende onama merciiyim dedi. Bu yapıda eğer başarısız olur ve kötü bir yönetim sergilerse o da gidecek yerine bir başkası gelecek. Bu iş böyledir biz bu yüzden Galatasarayız, bu yüzden maddi sıkıntılarımız hep olmuştur. Bu yüzden o ünlü laf bize aittir "Kol Kırılır Yen İçinde Kalır" neden ? Çünkü bizim camiamızda çok kollar kırıldı çok yenler oluştu. Başkaları gibi "sus, alın bunları atın.." durumu olmadı ya da Sedat Peker gibi pislik adamlarla "üyeler dövdürülmedi" !

Ali Sami beylerin, Hasnun'ların, Metin'lerin ahvadıyız; Bu ülkede hem sporun, hem irfanın ecdadıyız. Lafı bu yüzden denmiştir. Bir kültürüz biz ve o kültür hep böyleydi. Birlikten doğduk bve öyle öleceğiz.

kılıf arıyorlar işte feneri düşürmemek için ama nafile bank asya 1.lig 1.lig bank asya

Ben kişileri değil sadece Galatasaray'ı seven biriyim.

Kişiler ise Galatasaray'ı temsil ederler.Genel kurul Galatasaray'ı temsil edecek kişileri belirlemek üzere seçim yapar.Galatasaray başkanı ve yönetim kurulunu Galatasaray üyeleri belirler.Bu durumda Galatasaray Başkanı da (ya da yöneticisi) her kim olursa olsun beni de temsil eder.İki Galatasaray yöneticisi arasındaki bu yazışma bir Galatasaraylı olarak beni rahatsız etti.(Bunu bugünkü teşvik tartışmalardan bağımsız olarak söylüyorum, konunun teşvik olmadığı da çok açık bence)

eğer bir gazeteci tarafsız olmazsa,kalemi herkese eşit uzaklıkta olmazsa namussuz ve şerefsizdir

l.ayar denen şey tarafsızsa sözüm yok helal olsun adam gibi gazetecidir ama sadece bir takımına yakınsa namussuz ve şerefsizdir.

Sorun demokratik yapımızda değil zaten.Bu demorkratik yapıya rağmen(ya da güvenerek) bu kulübe yönetici olmaya çalışanlarda.

eğer bir gazeteci tarafsız olmazsa,kalemi herkese eşit uzaklıkta olmazsa namussuz ve şerefsizdir

l.ayar denen şey tarafsızsa sözüm yok helal olsun adam gibi gazetecidir ama sadece bir takımına yakınsa namussuz ve şerefsizdir.
Gazeteci falan değil o kadın,kovuldu kaç kere.İşsiz diye biliyorum şuan.

Tüm Kurumlara tazminat davasi acmaliyiz birsürü para girer kulübün kasasina.

Köpekler istedi diye atlar ölmez.

Mircea Lucescu

edit

lube canına susamuş lubeş

.

2 karış boyu var türlü türlü huyu var. Bilin bakalım kim ? :asd: