Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta Korkunç Patlama

Güvenlik önlemi alınmadı değil aldırılmadı..o Limanı vuracaklarını birleşmiş milletler toplantısında söylediler zaten..

İsrail bi terör devletidir..

Bırakın ortadoğuyu tüm dünya için büyük bir tehdittir İsrail..

Adamların dini inanışını dünya görüşlerini bi incelerseniz kendilerinden başka hiçbir insanın yaşama hakkı yoktur köledir istedikleri zaman öldürme güçlerini kendilerinde görürler..

O Armageddon denilerek dalga geçilen konuda yakında olacak bu İsrail denen terör devleti yüzünden
Lübnan, İsrail ya da herhangi birisi yapmadı diyor. Kaza olduğunu söyledi.

Amonyum nitrat, gübre değil mi bu arada?

Gübre icin kulaniliyor, yani gübre yapabiliyorsun.

Bu arada kim ne derse desin, Isrealin bu isler bi alakasi kesin vardir.

Beyrut patlamasının İsrail istihbaratının tespit ettiği füze üretim merkezleri bölgesinde yaşandığı iddiası

hem tahliller, hem de son dönemdeki açıklamaları dikkate aldığımızda özetle İsrail ile Hizbullah, İsrail-Suriye ve İsrail-İran arasında yaşanan olaylar bana bu patlamanın çok da kaza gibi durmadığını gösteriyor.

Fuze falan yok o videoda yav. Siyah ufak bisey yalpalaya yalpalaya dumana dogru gidiyor onu mu diyosunuz fuze diye. Kus o yahu
Edit. gerci yayincinin yorumuymus o

Son düzenleme:
lübnanın yüz ölçümü erzurum kadar bile değil!! ne gübresinden, ne tarımından bahsediyorsunuz.

orada ortadoğuyu havaya uçuracak kadar kimyasal "bomba" vardı

Gübre icin kulaniliyor, yani gübre yapabiliyorsun.

Bu arada kim ne derse desin, Isrealin bu isler bi alakasi kesin vardir.

Beyrut patlamasının İsrail istihbaratının tespit ettiği füze üretim merkezleri bölgesinde yaşandığı iddiası

hem tahliller, hem de son dönemdeki açıklamaları dikkate aldığımızda özetle İsrail ile Hizbullah, İsrail-Suriye ve İsrail-İran arasında yaşanan olaylar bana bu patlamanın çok da kaza gibi durmadığını gösteriyor.
Nitrat bazlı gübre tiroller için kullanılırdı yıllarca sonra el kaide hsbc, İngiliz konsolosluğu ve sinagog saldırılarında test etti ardından PKK ve işid de bu metodu kullandı her hafta karşılıklı bomba patlatırlardı

Bu yoğunluktan anladım keseklenmiş oldukça beklemiş tortu halinde yarı mamül bir gübre bence azot, fosfat filan da var depoda sadede nitrat değil zira 2-3 bin tonla infilak edilebilir

Bence terör eylemi değil ama kuvvetle muhtemel Lübnan’ın katolik hıstiyanları yönetir limanı denizcidirler ama tembellerdir kesin envanterde bulunmayan unutulmuş bir yük oraya istiflenmiştir bunlar da mal olduklarından yıllar geçmiştir ha bunu bilen birileri haber uçurduysa bunu fırsat bilip birileri de patlatmış olabilir

Ama kim orası meçhul sanıldığı gibi İsrail, hizbullah ya da mücahitler değildir falanjistler ya da Dürziler de olabilir tamamen kaza da

lübnanın yüz ölçümü erzurum kadar bile değil!! ne gübresinden, ne tarımından bahsediyorsunuz.

orada ortadoğuyu havaya uçuracak kadar kimyasal "bomba" vardı

Orası Ortadoğu’nun ithalat ve ihracat ana hubı bilmeden yorum yapmayalım ben gittim iş de yaptım sen? Ayrıca 2-3 bin ton dediğini ben 10-12 Saatte sevkediyorum daha dün 3279 ton sevk ettik

2800 kilo potassium nitrate bir yerde depolarsan olacagi bu olur, hatta israel 1-2 ajanla patlatiysa oda mumkun.

Orası Ortadoğu’nun ithalat ve ihracat ana hubı bilmeden yorum yapmayalım ben gittim iş de yaptım sen? Ayrıca 2-3 bin ton dediğini ben 10-12 Saatte sevkediyorum daha dün 3279 ton sevk ettik
sende mi gübrecisin yoksa ?

lübnandaki patlamada art-niyet vardır. bu sevkiyatı gerçekleştiren senin gibi herkes bu terör saldırısına istemeden de olsa yardım etmiştir.

sende mi gübrecisin yoksa ?

lübnandaki patlamada art-niyet vardır. bu sevkiyatı gerçekleştiren senin gibi herkes bu terör saldırısına istemeden de olsa yardım etmiştir.
Ya sen iyi misin cahil mi anlamadım 2-3 bin ton gübre basit bir tonaj diyorum Lübnan’da ne işi var Erzurum filan dedin ya

Sevkiyatı gerçekleştiren filan yazıyorsun 😂🤣😂 Cezai ehliyetin yoksa muhatap olmayalım senle

2800 kilo potassium nitrate bir yerde depolarsan olacagi bu olur, hatta israel 1-2 ajanla patlatiysa oda mumkun.

2.8 ton zaten her yerde var ki Hakan ayrıca 3 bin ton da çok dğşük tonajlar bunkar istiflenmezse kullanılmazsa ekmek mi yiyebileceğini sanıyorsun? Başak bitmez

Lübnan niye korkak açıklamalar yapıyor anlamıyorum.
Saldırıyı üstlenenler felan vardı hani.
Nasıl saldırı olmadı diyorlar.

Ya sen iyi misin cahil mi anlamadım 2-3 bin ton gübre basit bir tonaj diyorum Lübnan’da ne işi var Erzurum filan dedin ya

Sevkiyatı gerçekleştiren filan yazıyorsun 😂🤣😂 Cezai ehliyetin yoksa muhatap olmayalım senle

aklın sıra dalga geçiyorsun

Geri
Üst Alt