Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta Korkunç Patlama

Patlamaya yönelik en ciddi iddia bu. Beyrut emniyeti de yerel basın da bunu söylüyor.

EemLhnmWAAAA_Bs

Olduğum yerde irkildim ya off çok kötü, o limana o kadar patlayıcıyı depo etmek nasıl embesilce bir fikir onu anlamadım başka yer mi yokmuş.

1.30 da atılan atom bombasının tabi daha küçük boyutundaki gibi.Oluşan şok dalgası inanılmaz gerçekten.

Peki bu patlayan kimyasal ordaki insanlara etkisi ne olacak? Böyle bisey varsa en önemli sıkıntı bu.

Nükleer bomba değildir tabii ki öyle bir şeyin ihtimalinde dahi o bölgeye elini kolunu sallayarak insanların girmesi beklenemez. Kullanımı da çok rahat tespit edilirdi muhtemelen. Patlama etkisi çok büyük olabilir, Tianjin patlamasıyla birlikte benim gördüğüm en büyük patlama bu ama nükleer değil orası belli.

27 ölü, 2500 yaralı. Lübnan sağlık bakanının ilk bilgilere göre verdiği ölü yaralı sayısı. Maalesef ölü sayısı yüzlerle belki de binlerle ifade edilecek.

Directed by Michael Bay.

Bunu görünce Hiroshima yi Insan düşünemiyor...

Transfer Istihbarat Şefi

"Israel has nothing to do with the incident,” the official said on condition of anonymity.

Israel’s Foreign Minister Gabi Ashkenazi

Screenshot_20200804_222405.jpg

Transfer Istihbarat Şefi

Olan biteni kameraya alıyorsun ama bilmiyorsun ki 5 sn sonra hayatını kaybedeceksin. Çok acı bir olay gerçekten
Enteresan...Telefon ne sağlam çıkmış ama...herhalde Nokia 3310...

Bomba sonrası telefon kayıtlara devam ediyor. Herşey kırılıyor, patlıyor, bu telefon sanki birşey yokmuş gibi devam ediyor.

Transfer Istihbarat Şefi

Geri
Üst Alt