# Luca Toni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Luca Toni

çogunlukla hem fikirim adamın fin 1.yalan haber zaten besbelli.

Bayerne bak 3 sene önce 11 e aldıkları için yine aynı fiyata satabileceklerini düşünüyorlar:D:D:D o kazığı anca FB ile BJK yer :cool::cool::cool:

Bu adam bikere rijkaardın sistemine uymuyor,üstelik bize yedek kalmayı dert etmiyecek bir genç forvet lazım böyle yaşı ilerlemiş biri fazla lüx olur.

toni tsl de 30 yakin gol atar...semih ler gökhan lar nobre ler yildiz lar gol atabiliyorsa bu ligde toni 30 atar...adam tas gibi golcü!!!!bizim systeme uyar mi o baska

Sisteme uysada uymasad Toni tam bir golcüdür.Türkiye'ye bir gelse karman çorman eder ligi,minimum 25-30 gol atmazsa ne olayım o kadar net konuşuyorum.

Toni'ye kazma demek,Guiza benzetmesi yapmak biraz komik geldi bana :o , ki gelmeyecek/alınmayacak orası kesin ..

Bu sene öyle oyuncuların isimleri yazıldı ki sanarsınız dünya karması kuruyoruz Türkiye de yabancı kısıtlaması yok vs vs.

Ya alıyoruz tekrar satıyoruz geriye 1 gün deniyoruz baktık beyenmiyoruz hadi geriye dön diyoruz dönüyo futbolcular siz bilmiyosunuz bu işleri:D:D

Toni 33 yasında hadi aldın nasıl elinden çıkarıcan 35 yasında 10 milyona mı satıcan?sacma bir haber

Toni 33 yasında hadi aldın nasıl elinden çıkarıcan 35 yasında 10 milyona mı satıcan?sacma bir haber

Van Hoojdonk geldinde 34 yasindaydi 2 sene baba gibi oynadi ücüncü senesinde daumla anlasamadi diye gönderdiller

Benim demek istedim Türkiyede Pivot santraforlar her zaman is yapar ;)

Adami yerden yere vuruyorsunus niye???

Almanya Liginde 56 macda - 38 goll

Italya Liginde 67 macda - 46 goll

Bizim sistemimize uymuyor toni. Alip ne yapacagiz?

2 toniyi 1 Barosa degismem.

toni kazmamı sisteme uymuyormu :D güldürmeyin bni tonide pivot zlatanda pivot peki barca zlatanı sisteme uymadığı içinmi aldı..?

Zlatan top sürüyor , tekniği harika.Toniye top ver 10 metre süremez.

Zlatan gibi oyuncu 100 yılda gelmez,ben topla bu kadar güzel sevişen başka forvet tanımıyorum!

toni kazmamı sisteme uymuyormu :D güldürmeyin bni tonide pivot zlatanda pivot peki barca zlatanı sisteme uymadığı içinmi aldı..?

İbrahimoviç daha süratlı ayak tekniği daha iyi top sürüşü daha seri teknik kapasitesi üst seviyede kıyaslama yapman yanlış iki futbolcuyu uzun ikiside diye pivot mu oluyor hayır tabikide. Luca Toni pivot İbo değil

Toniyi istiyenler var 33 yasındaki bu kazmayı hadi aldık elimizden nasıl çıkarıcaz 35 yasında 10 satıcak halimiz yok kesinlikle zarar ederiz.Bunları düşünmek gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt