# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Sakat olmasa bile biz sakatlıyoruz. Linderoth futbol hayatı boyunca emara girmemiş adamdı bize gelene kadar.

Sakat olmasa bile biz sakatlıyoruz. Linderoth futbol hayatı boyunca emara girmemiş adamdı bize gelene kadar.

O nefret ettiğim Emre Dolaroğlu bile şunu söyledi ve ilgincime gitmişti.G.sarayın tesislerindeki çimler yapay çim ve çok fazla sakatlığa neden oluyor demişti..

Ama o alt yapıda oynayan futbolcularız için demişti.

Ama o alt yapıda oynayan futbolcularız için demişti.

doğrudur,belki ben yanlış hatırlıyorum.Tabi diğer problem de şu.Bizdeki futbolcular fazlasıyla amatör,sağlıklarına ve beslenmelerine dikkat etmiyolar gibi geliyor bana.Messi de bi maç 50 tekme yiyor,2 gün sonra yine sahada.Olaya bu açıdan da bakmak lazım..

scout gs...

inansak mı acaba???

Aslında olaya şu yönden bakmak lazım; Selçuk İnan mı, Ceyhun mu, Colman mı, Emre mi ,M.Topuz mu,daha iyi futbolcular yoksa Biglia mı ? bu adamları kulüplerinden almaya kalksanız ne kadar fiyat çekecekler, vede Biglia ne kadar fiyata geliyor ?

Adını forumlarda çok duyduk ama adını çok duymamız iyi futbolcu yapmıyor bu kardeşi. Gelirse merakla bekliyorum.

Şöyle Pirlo'nun içine Gattuso kaçmışını bulabilsek ne güzel olurdu...

linderoth için 3 yıl boyunca umut taşıdım :) çok sabırlı adamım..

Adam 5 sezonda sadece 50 mac kacirmis. Senelik 30-32 mac ortalamasiyla oynuyor. Nontvspora da aldirmayin, Pino ve Misimovic de gelmiyordu onlara göre.

Transfer aciklaninca kivirirlar güzelce, devam ederler islerine.

Dedim RSCA Forum'a uye olayim, baktim en son uye de Turk :o

674lna.gif

4 defa adale sakatlığı gecirmiiş haberleri doğrumu

Şuan için uydurma haber gibi duruyor. Çünkü hiç bir sağlık raporunda sakatlıkla ilgili bir bilgiye rastlamadım

Sağlık sorunları olduğu haberleri bana da yalan gibi geliyor.

Fakat sakat olmayan bir adamı bizimkiler almaz.O da aklıma gelmiyor değil.

linderoth'un sakatlığı futbolla alakalı değildi kalça kemiğinde büyüme vardı zaten bu yüzden de futbolu bıraktı, biz sakatlamadık veya maçta sakatlanmadı bu olay, bunu doğru değerlendirmek gerekir.

Yani sakatlıkta gol atmak yada yemek gibi futbolun içindeki bir gerçektir. Fazla abartmamak lazım ama Biglia nın ciddi raporlanacak bir durumu olmamış

Ntvspor polemik yaratmak için abartıyor.Adamın kronik bir durumu yok.

Geri
Üst Alt