# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Misimoviç transferinde de gelmeyecek deniyordu ama geldi.Ve Scout ısrarla geleceğini söyledi.Patlayacaklarını sanmıyorum.

[video=youtube;OLIUjbV1hC4]https://www.youtube.com/watch?v=OLIUjbV1hC4[/video]

Getirin bu çocugu:sad007:

Transfer dönemi 5 Ocak'ta başlıyor hayırdır?

besiktas uc yabanci yi gecen hafta acikladi. bizde halen ses yok. nasil oluyor bu is? taman resmi imza atmadilar daha ama, en azindan acikladilar.

ha insallah yanilirim, ve senin dedigin gibi, 5 ocakda 4 oyuncu aciklarlarsa o zaman adnan sezgine helal olsun derim. aman benim pek umudum yok.

ya gelsin ya da gerçekten gelemeyecekse anlaşılamadıysa scoutgs özür açıklamasını biraz erken yapsın heveslenmeyelim

hala scoutgs demeyin

geçen sene ledesma rosicky yasin pehlivan veli kavlak isimlerinin geldiğini açıkladılar

sonra hiçbiri olmadı...

bu oyuncuyla ilgilenildiği belli ama gelir mi gelmez mi bilinmez

selamun aleyküm beyler.transfer nöbeti konusu kapanmış herhalde nerde devam ediyoruz bilen söylesin

hala scoutgs demeyin

geçen sene ledesma rosicky yasin pehlivan veli kavlak isimlerinin geldiğini açıkladılar

sonra hiçbiri olmadı...

yasin ve veli yi açıklamadılar sadece hakkında yazı yaptılar şuanda da taner,ciğerci,d.yılmaz hakkında yazıları var. evet rosicky ve ledesma da bende çok üzüldüm ama yinede bukadar üzerlerine gidilmemeli. inanan inanınır inanmayan sitelerine dahi girmez itibar etmez. ben biglia nın bittiğine inanıyorum en azından inanmak istiyorum.

hala scoutgs demeyin

sonra hiçbiri olmadı...

hep aynı şey.5049343 kere cevap verildi ama hala inatsınız.scoutgs keita elano jo santos cana pino vb. transferleri bilmedi mi kardeşim.

hep aynı şey.5049343 kere cevap verildi ama hala inatsınız.scoutgs keita elano jo santos cana pino vb. transferleri bilmedi mi kardeşim.

inat değiller, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar, gazetelere tv'lere bakın g.saray'a kaç tane oyuncu transfer ettiler bugüne kadar? en az 100 tane belki hiçbirisi gelmedi ama scoutgs'nin anlaşıldı dediği oyuncuların büyük bir kısmı transfer oldu, onun dışında sözleşmesi uzatılacak dediği isimler de cabası, gerçekleşmeyen transferlerin de açıklanabilir tarafı vardı, yanlış haberler değildi ama son anda çıkan aksaklıklar bu transferlere engel oldu, ben adamları samimi buluyorum ve yaptıklara haberlere inanıyorum, isteyen istediğine inanmakta özgür, dileyen fotomaç'a dileyen scoutgs'ye inanır!

Adamlarin emeklerine en azindansaygi duyun ya. Adamlar digerleri gibi her gun bir yerlerinden 100 tane isim uydurmuyorlar. Verdikleri isimlerin de buyuk cogunlugu cikiyor. Demek ki, sallama haberler yapan basinin aksine ciddi kaynaklari ve bu kaynaklarin onlara karsi guvenleri var. Sozlesme uzatilacak diye verdigi isimler dahil neredeyse tum dedikleri cikti. 2 isim olmadi diye fotomac'dan bile fazla elestirmek niye?

Scoutgs ile uzaktan yakından hiç bir alakam yok. Ancak benim için resmi siteden sonra ikinci güvenilir kaynaktır. İtibar ederim haberlerine...

Bu haber duyduğuma göre patlamış, Biglia ile anlaşılamamış galiba, %90 yattı deniyor.

İnşallah yalan olmaz.

Caner'in dediği mantıklı bence. Adamlar şampiyonluğa gidiyor bu aşamada gitmez bnce.

Geri
Üst Alt