# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

Biglia olduğunu nereden anladınız, ben izleyemedim de ?

Birkaç tane isim yalanladı başta. Zaten şu anda ilgilendiğimiz fazla oyuncu yok. Birde bunun üstüne kontrol Hagi'de, onun istediği oyuncuları almaya çalışıyoruz gibilerinden bir laf söyledi. Ardından ''ön libero'' transferini bitereceğiz birkaç güne deyince, Ali Kırca durumu anladı isim söylemeden Biglia'ya getirdi konuyu ama Başkan şu KAP olayları yüzünden pek birşey söylemek istemedi.

Şu dönemde adı gecen oyunculardan en fazla istedigim oyuncu Biglia. Tam ihtiyacımız olan bir adam. Birde Emenike vardı o yalan oldu galiba.

Anlaşıldı, şu haberleri bir daha özet geçelim;

facebook'tan forumlara,pek çok sanal platformda anderlecht taraftarlarının satılmasına karşı çıktığı oyuncu.ancak anderlecht sportif direktörü herman van holsbeeck kontrat yenilemeye yanaşmayan biglia'yı satmaya kararlı.

ayrıca teknik direktör ariel jacobs da,biglia takımdan ayrılırsa yerini lukas marecek ile doldurmayı düşündüğünü açıklamış.

(wamlaw - 10 ocak 2011 14:16 ~ 14:17)

..

Taze taze;

--- alıntı ---

anderlecht menajeri van holsbeeck:"herkesi tutmamiz zor, tutamayiz. taraftardan cok kulübü düsünmemiz lazim.taraftar grubu degil, bir kulüp yönetiyoruz. iyi bir kulüp yönetimide yapmamiz gerekiyor. eger bir oyuncu sözlesmesini uzatmak istemiyorsa, iki secenek vardir. ya sermaya kaybedersiniz yada bir miktar kasaniza koyarsiniz. yönetim biglia´yi tutmak istiyor.ancak bu artik mümkün degil. yeni teklif gelirse mutlaka degerlendirecegiz. galatasaray´dan baska & sonra bir kulüp teklifte bulunmadi.biglia gittigi takdire bile yeni takviyeye gerek yok. kadro genis ve cok futbolcu var.biglia ile gelecegi hakkinda konusacagim. ne yapmak istedigini bilmek istiyorum.ama kulübün bu konuda tavrinida biliyorum. oyuncu sözlesmesinin son senesindeyse ve sözlesme yenilemek istemiyorsa, satilir.biglia´nin yerine alternatiflerimiz mevcüt." diye açıklamalarda bulunmuştur.

--- alıntı ---

Çok bekledik bunu çok bekledik.Gel artık.

Gelsin bakalım, yararlı olacağa benziyor.

Biglia buraya yumruk havaya :yoji::yoji::uyy::uyy:

[video=youtube;2wloQvYNn34]https://www.youtube.com/watch?v=2wloQvYNn34[/video]

İnşallah gelir hiç ümidim yok çunku bu yönetin ne futbolda ne baskette bir kere de istediğim bir adamı almamıştır, beni yanıltmazlar, sevindirmezler ısrarla.

klasik adnan sezgin taktikleri ama adamlar mantıklı süleyman hurma gibi duygusal değil, bakıyorlar futbolcu nasıl olsa gidecek en azından para kazanalım diyorlar...

Arjadaslar sizce Biglia gelirse defansin onunde mi oynar yoksa sag icte mi???Cunku defansin onunde oynarsa demek Cana defansta oynayacak....

Arjadaslar sizce Biglia gelirse defansin onunde mi oynar yoksa sag icte mi???Cunku defansin onunde oynarsa demek Cana defansta oynayacak....

Cana'yı defansta denedi birkaç maçta Hagi. Biglia'yla alakalı bir tasarrufu olduğunu düşünüyorum o konuda. Zaman zaman pozisyon değişiklikleri olsa da, Biglia ön libero olarak oynar bana kalırsa. Sağ içte Sabri'nin oynama ihtimali yüksek.

bence biglia sağ içte oynamaya son derece müsait

sabride final pası atacak teknik yok

Hamit'e pası atan Sabri;

[video=youtube;NRyWdIBBBww]https://www.youtube.com/watch?v=NRyWdIBBBww[/video]

Şut konusunda da tekniği olduğunu düşünürsek, orada oynama ihtimali daha yüksek Sabri'nin. Kaldı ki Hagi takımın başına geldiğinden bu yana genellikle orada deniyor Sabri'yi..

Geri
Üst Alt