# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

nba dizi ya amugomis nba izleyen herkes.kaçıncı bölümdesin serhat

Nasıl onursal üyesin sen kardeşim? Katliam yapmışsın 2 cümleyle.

Ayrıca Durant'in overrated olduğunu bütün NBA izleyicisi kabul etmiş durumda. Defansı çok kötü. 6'11" boyuna rağmen ribaundlarının iyi olmaması büyük problem. Topa çok fazla sahip olmasına rağmen asist sayısının düşük olması problem. Asist sayısına oranla top kaybı sayısının yüksek olması problem. Sadece tek yönden gelişmiş durumda, o da şutörlüğü. Hakemler olmasa, onda da pek iyi sayılmaz. Her maç gereksizce serbest atış çizgisine gidiyor. Hakemler sayesinde her maç ortalama 5 sayı fazla atıyor adam.

Evet ben bilmiyorum böyle yazmayı,gerizekalıyım.Dalga geçtiğimde bile cevap veriyorsun ya sen nasıl 21 yaşındasın ben onu anlamıyorum,ironi yaptığına inanmak istiyorum,umarım öyledir.Hatta foruma üye olduğundan beri yazdığın tüm mesajlar,evet evet,hepsi ironidir umarım,umarım ...

Bak üç nokta koydum senin için,katliamsız,temiz.Üç nokta orada kullanılmaz şurada kullanılır diye bir cevap bekliyorum şimdi de.

Nasıl onursal üyesin sen kardeşim? Katliam yapmışsın 2 cümleyle.

Ayrıca Durant'in overrated olduğunu bütün NBA izleyicisi kabul etmiş durumda. Defansı çok kötü. 6'11" boyuna rağmen ribaundlarının iyi olmaması büyük problem. Topa çok fazla sahip olmasına rağmen asist sayısının düşük olması problem. Asist sayısına oranla top kaybı sayısının yüksek olması problem. Sadece tek yönden gelişmiş durumda, o da şutörlüğü. Hakemler olmasa, onda da pek iyi sayılmaz. Her maç gereksizce serbest atış çizgisine gidiyor. Hakemler sayesinde her maç ortalama 5 sayı fazla atıyor adam.

Patladi diyosun ScoutGS.

Evet ben bilmiyorum böyle yazmayı,gerizekalıyım.Dalga geçtiğimde bile cevap veriyorsun ya sen nasıl 21 yaşındasın ben onu anlamıyorum,ironi yaptığına inanmak istiyorum,umarım öyledir.Hatta foruma üye olduğundan beri yazdığın tüm mesajlar,evet evet,hepsi ironidir umarım,umarım ...

Bak üç nokta koydum senin için,katliamsız,temiz.Üç nokta orada kullanılmaz şurada kullanılır diye bir cevap bekliyorum şimdi de.

Biz Türkler, noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakıyoruz.

Ahahahahahahahahahhahahahgaaghfagsjgfadjhakvıauhvlavao.

not(boşluk): (boşluk)böyle yazdığım hâlde seviyorum seni Serhat,bil bunu,herhangi bir problemim yok seninle. :D

Bence sen Amerikan menşeili bir botsun.

formica konusu kapatılmış bari buraya yaziyim

burda salya sümük scoutgsyi savunanlar

"en azında doğru adamları yazıyolla" diye kendini avutanlar

ne oldu ???

demekki dürüst olmak lazım

"formica Galatasaray'da" diye yalan söylemek

yerine

forumumuzda olduğu gibi en azından resmi açıklamaya kadar " formica Galatasaray'da (mı ?)" yazmak lazım

Bu scoutgs sitesi öyle vurdumduymaz ki.Haberi yapıp ortalardan çekiliyorlar. Bir sürü insan soru soruyo var mı bir gelişme diye,bir tane aklı salim site yöneticisi açıklama yapma tenezzülünde bulunmuyor. Sanki çok mataf birşey yapıyorlar.

Bu scoutgs sitesi öyle vurdumduymaz ki.Haberi yapıp ortalardan çekiliyorlar. Bir sürü insan soru soruyo var mı bir gelişme diye,bir tane aklı salim site yöneticisi açıklama yapma tenezzülünde bulunmuyor. Sanki çok mataf birşey yapıyorlar.

Bu yönde mesajları çok fazla alıyoruz ve ısrarla da cevap yazmıyoruz. Ama bunun kesinlikle tenezzül etmemek ile alakası yok. Haber orada durduğu müddetçe bir sorun yok demektir zaten, bunu her gün teyit etmenin bir anlamı yok. Eğer bir sorun varsa, bize bu yönde bir bilgi gelirse o haber portaldan çekilir ve açıklaması da yapılır. Biglia konusunda haberi yaptığımız günden beri herhangi bir olumsuz gelişme yaşandığı yönünde bilgi gelmedi, her seferinde sorun olmadığı söylendi.

Hazır yazmışken Formica konusuna da açıklık getireyim. Bu transferde bizde dahil herhangi bir siteyi suçlayanlara bir anlam veremiyorum. Hadi suçlanan siteler yalan söylüyor diyelim, oyuncunun kendisi de mi yalan söylüyor? Newell's Old Boys takımının teknik direktörü Sensini de mi yalan söylüyor? Formica scout ekibinin önerdiği ve kesin anlaşmaya varılan bir oyuncuydu, fakat Hagi'nin Culio'nun transferini istemesi ve bu transferin yapılmasından dolayı yabancı kontenjanın da yer kalmadığı için vazgeçilmiş bir oyuncu.

Bir de bazılarımız bu işleri çok fazla ciddiye almıyormuyuz?

Bu yönde mesajları çok fazla alıyoruz ve ısrarla da cevap yazmıyoruz. Ama bunun kesinlikle tenezzül etmemek ile alakası yok. Haber orada durduğu müddetçe bir sorun yok demektir zaten, bunu her gün teyit etmenin bir anlamı yok. Eğer bir sorun varsa, bize bu yönde bir bilgi gelirse o haber portaldan çekilir ve açıklaması da yapılır. Biglia konusunda haberi yaptığımız günden beri herhangi bir olumsuz gelişme yaşandığı yönünde bilgi gelmedi, her seferinde sorun olmadığı söylendi.

Hazır yazmışken Formica konusuna da açıklık getireyim. Bu transferde bizde dahil herhangi bir siteyi suçlayanlara bir anlam veremiyorum. Hadi suçlanan siteler yalan söylüyor diyelim, oyuncunun kendisi de mi yalan söylüyor? Newell's Old Boys takımının teknik direktörü Sensini de mi yalan söylüyor? Formica scout ekibinin önerdiği ve kesin anlaşmaya varılan bir oyuncuydu, fakat Hagi'nin Culio'nun transferini istemesi ve bu transferin yapılmasından dolayı yabancı kontenjanın da yer kalmadığı için vazgeçilmiş bir oyuncu.

Merhabalar , sizin tek yanlışınız çok "net" olarak GALATASARAY'DA yazmanızdır. Net nedemektir ? Kesin olarak imzalar atılmış , artık burada top oynayacak anlamındadır. Ancak görüşmeler devam ediyor , büyük ihtimal ile imzaya yakın gibi söylemler yazsanız bukadar tepki çekmezsiniz.

İyi günler

Merhabalar , sizin tek yanlışınız çok "net" olarak GALATASARAY'DA yazmanızdır. Net nedemektir ? Kesin olarak imzalar atılmış , artık burada top oynayacak anlamındadır. Ancak görüşmeler devam ediyor , büyük ihtimal ile imzaya yakın gibi söylemler yazsanız bukadar tepki çekmezsiniz.

İyi günler

Evet en büyük yanlışları bu. Bu kadar kesin konuşmamaları gerekiyor.

Öyleyse;

'Formica Galatasaray'a çok yakın'

'Formica tamam gibi'

'Formica'yla temastayız'

'Formica %90 Galatasaray'da'

gibi başlıklarla haberi vereceksiniz. Tutup 'Formica Galatasaray'da' dersen olmaz..

İyi günler

Yunus Bey, emin olun gelen bilgileri netleştirmeye çalışıp daha sonra haber yapıyoruz. Şöyle düşünün bir kaynağınız var ve aldığınız bilgilerin doğruluğundan eminsiniz (daha önce verilen bilgilerde neredeyse sıfır hata var). Ondan aldığınız bir bilgiyi paylaşmakta bir sakınca görürmüsünüz? Öyle veya böyle bu bizim almış olduğumuz bir karar ve artıları-eksilerini de göze alarak yapıyoruz tabi ki. Eleştiri, yorum, tavsiye vs., edep sınırları içerisinde olduğu müddetçe dikkate aldığımızı da ayrıca belirteyim.

Bu konuda forum içerisinde yazdığım son mesaj olacak bu, çünkü bu olaylarda herkes sizin gibi yaklaşmıyor ve istenmeyen mesajların üstüste yazılarak forumun olması gereken yapısına aykırı bir durum olmasını istemiyorum. Burası GSCimbom forumu ve başka forumların burada tartışılmasını yanlış buluyorum. İllaki konuşulacak bir şey varsa ÖM yoluyla halledilmesi daha doğru olur.

Maas ina kadar verdiniz adamin yazmayin oyuncu ile anlasildi hagi nin onayi bekleniyor yazin

Ladesma-Rosicky'den sonra aynı olay olursa ki; olacak gibi, ScoutGs'nin inanırlığı sıfıra yakın olur.

Bence oldu bile. İyi niyetlerinden şüphem yok, sonuçta hepimizin ortak paydası belli. Ancak yazınki olaydan sonra yine çok kesin bir şekilde yazılıp (bittiği saate ve sözleşme şartlarına kadar) o kadar kişiye umut verince, tepkiler de haliyle daha da ters tepiyor. O olaydan sonra biraz daha temkinli yaklaşmak gerekirdi kanımca.

Geri
Üst Alt