# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Anderlecht te bu adam en az 4 kere şampiyonluk yaşamıştır zaten Belçika ligini tek başına domine eden kulüp Anderlecht :D ne alaka ya kalıp şampiyonluk yaşamak istemesi. Uydurmuşlar bence

Juninho Lyon ile 7 sezon üst üste sampiyonluk yasamisti. O dönem Lyon Fransa ligini domine etmekten de fazlasini yapiyordu. Bu detaylara fazla takilmamak lazim.

Cana Ayhani kesemez hatta Hakan Balta ortada oynarsa onu bile kesemez buraya yaziyorum demisti dersiniz,rakibi baris ozbek ve mustafa sarptir.Yabanci tansferlerinden sonra kontenjan sorunu nedeniyle her turlu yedek ,simdiden kendinizi alistirin.

fft5_mf40344.Jpeg

.lol..lol.

Beyler doğru mu okuyorum yoksa uykusuz olduğum için halüsünasyon filan mı görüyorum?Biri uyandırsın.:o

Dur şimdi, başlar yine ''yok sizden büyüğüm, sizden çok stada gittim''. Fikir işte, Sarp müstahak bunlara.

Biglia gibi ben size 60 tane oyuncu bulurum Bank Asya'da.

Ha soyle bende yazin stresinizi bir sekilde atin diye simdiden soyledim,sonra gunu gelince fazla sasirmayin adam niye oynamiyor diye.Hagi o adami oynatmazzz,ben diyimde siz yorumunuzu gene yapin.

Cana Ayhani kesemez hatta Hakan Balta ortada oynarsa onu bile kesemez buraya yaziyorum demisti dersiniz,rakibi baris ozbek ve mustafa sarptir.Yabanci tansferlerinden sonra kontenjan sorunu nedeniyle her turlu yedek ,simdiden kendinizi alistirin.

Fikirlere saygım var ama dikkat çekmeye çalıştığın çok belli. Yada futboldan ne kadar anladığın.

Ha soyle bende yazin stresinizi bir sekilde atin diye simdiden soyledim,sonra gunu gelince fazla sasirmayin adam niye oynamiyor diye.Hagi o adami oynatmazzz,ben diyimde siz yorumunuzu gene yapin.

Cana defansif bir orta saha. İşini iyi yapıyor. Bu görevi diğer saydığın isimlere verdiğinde aynı verimi alamıyorsun.

Simdi her kes gelmez, cunki Belcika basini soyle dedi, Belcika basini boyle dedi diyor ya. Hakikaten hic bir seyden ders almadigimiz gosteriyor bu. Daha dun basinda Almeyda Besiktas hakkinda soyledintileri Besiktas baskani uyduruyor deyip, iki gun sonra transfer olmadi mi? Yani basinin her dedigine inanmamak lazim. SCoutgs da hata yapti ama, bu her defa yapacaklari anlamina gelmez. Ola da bilir, olmaya da bilir. Yani, demek istedigim basini cok fazla takmamak lazim nerenin basini olursa olsun.

Tuhh yaa, Inanamiyorum. Bu mu Seyrantepe'ye alacagimiz oyuncu?

Bu mudur Koskoca Galatasaray'in 200 milyon dolarlik stadina layik gorulen yildiz(!) futbolcu?

Bu mudur yonetimin vizyonu?

Yaziklar olsun!

Adamda teknik sifir, defans anlayisi yok. Ofans bir o kadar berbat. Hayatinda kaleye bir kere sut atmamis ya da atamamis kisitli yetenekleri olan halis mulis kazma.

Bu adam nasil andarlecht'te top oynamis simdiye kadar hayret ediyorum. Girin bakin Anderlecht forumlarina adamlarin hepsi bu oyuncu yuzunden doktora gorunuyor.

Taraftarin psikolojisini bozmus bu adamin kazmaligi..

Mustafa Sarp'in Arjantin versiyonunu aldik bravo..

Dersem yalan olur, hehehe beyler sakin inanmayin dediklerime insallah dogrudur, valla soktayim senelerdir istiyorum bu adami. :-)

Atilla totem yaptın mu bunada dostum. Asıl yapacagın adam bu

( Yapmışsın bile gördüm :) )

Bu adam gelsin, hepinize shot'lar benden

[video=youtube;XNtTEibFvlQ]https://www.youtube.com/watch?v=XNtTEibFvlQ[/video]

Heeeeeey dj kopar biziiiiii

kop kop kop

Biglia çok iyi bir oyuncudur.

Tanımayanları ve bilmeyenleri susmaya davet ediyorum.

Bu arada herkes kesin bitti gözü ile bakmasın, bu haberi bir çok muhabir doğrulatmaya çalışıyor ama yöneticilerden cevap alamıyorlarmış, hatırlatırım ScoutGS Cana ve Pino'yu yayınladıktan 3-4 saat sonra herkes geldi demişti ve bu oyuncular gerçekten gelmişti ama Rosicky ve Ledesma'da sazan medya mensupları hariç kimse bu haberlere yer vermemişti, çünkü kimse haberi doğrulatamamıştı.

Bunun için biraz daha bekleyin derim ... ;)

Yalniz tomarla para vermissizdir bu adam icin. 8-10 milyon euro tahmin ediyorum bonservisi icin..

Burada önemli olan kulübümüzün yalanlayıp yalanlamadığı.

Bu neticede ilk olarak Taner ve Hurriyet hayırlı olsun diyelim. Gerisine bakacagız artık ;)

Şaka bir yana eger biz olmassak Hurriyet Konyaya gidecektir

hürriyet işi nedir?bize gelirse tam rezillik

Geri
Üst Alt