# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Adam gazeteci değil ki, muhabir. Duyduğunu aktarıyor, ne yapsın yani.

Adam gazeteci değil ki, muhabir. Duyduğunu aktarıyor, ne yapsın yani.

Alkan Bey, bu gazeteci muhabir meselesi değil ki. Eğer yaptığı haberde biz 2 gün önce Biglia transferinin olmayacağı duyumunu almıştık ve son edindiğimiz bilgilere göre Galatasaray'ın böyle bir girişimi varmış demiş olsa size hak verirdim. Adam 2 gün önce öyle duyum almıştı şimdi böyle derdim. Ama haberde yeniden girişim olmuş diyor. 2 gün içerisinde böyle bir transferde böyle gelgitler yaşanıyor olabilmesine imkan vermiyorum, saçma olur ki böyle de bir durum yok zaten.

Bence Bilgia bizim futbolcu standartlarımıza uymuyor o yüzden alınmayacağına eminim. En başta adam beleş değil nereye alıyorsun? Üstelik Hürriyet bedava dururken Adnan Sezgin'in böyle bir akıllılık yapması mümkün mü?

Anderlecht kulübüy'le konusmaktayiz. Konu: Biglia.

Kaynak: Saglam. Hemde çok.

Inanmayan varsa, eyvallah. Ama ben öyle kolay kolay atmam ..

Lorik Cana gibi elinde defansif bir orta saha oyuncun varken neden aynı tarz bir yabancı alınıyor? Biglia kötü bir adam değil ama şuanki kadroda yanlış adam.

Alkan Bey, bu gazeteci muhabir meselesi değil ki. Eğer yaptığı haberde biz 2 gün önce Biglia transferinin olmayacağı duyumunu almıştık ve son edindiğimiz bilgilere göre Galatasaray'ın böyle bir girişimi varmış demiş olsa size hak verirdim. Adam 2 gün önce öyle duyum almıştı şimdi böyle derdim. Ama haberde yeniden girişim olmuş diyor. 2 gün içerisinde böyle bir transferde böyle gelgitler yaşanıyor olabilmesine imkan vermiyorum, saçma olur ki böyle de bir durum yok zaten.

Sevgili Ahmet Gülen, Adnan Sezgin'in başında olduğu transfer komitesinden her türlü dengesizlik ve tutarsızlık beklenir. Bugün kulübün kapısından giremeyecek adamlar transfer ediliyorsa, elbette bir oyuncudan vazgeçilip iki gün sonra tekrar talip olunabilir. Doğru olabilir, bu konuda peşin hükme varıp günahsız bir adamı suçlamayalım. Herkesin kafası karışık bu günlerde.

Lorik Cana gibi elinde defansif bir orta saha oyuncun varken neden aynı tarz bir yabancı alınıyor? Biglia kötü bir adam değil ama şuanki kadroda yanlış adam.

Apayrı tarz işte. Orta saha biglia.

Ertan'a inanırım ben. Umarım alınır.

Geçen sene anderletin sitesinde bize transfer olduğu yazılmıştı hatırlayan varsa. Bu adama bizim üstümüzden para kazandırma çabası mı var nedir anlamadım. Gelmesin kardeşim Biglia ne işi var bizde, hazır Kazım gelmiş Selçukta gelir bize oh mis işte.

Geçen sene anderletin sitesinde bize transfer olduğu yazılmıştı hatırlayan varsa. Bu adama bizim üstümüzden para kazandırma çabası mı var nedir anlamadım. Gelmesin kardeşim Biglia ne işi var bizde, hazır Kazım gelmiş Selçukta gelir bize oh mis işte.

onlarin bize transfer ettigi adam Poljak mi ne, Barosun kankasi, o idi, Biglia degil.

HE evet özür dilerim. Gerçi demekki her sene birini bize itelemeye çalışıyorlar diyeceğim ama o kadar da suizan etmiş olmak istemiyorum. Biglia yerine daha az maliyetli Taner Yalçın'ı kovalıyorlarmış diye biliyorum.

belçika da adam artık misyonunu tamamlamış yeni heycan arama vakti gelmiş daha ne bekliyor ki gelmek için .

mi ekini ne zaman kaldiracagiz

Alındı denildigi gün biraz burun kıvırmıstım ama şimdiki isimleri duyunca tüylerim ürperdi biglia dışkını yiyim gel

Geri
Üst Alt