# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia Galatasaray'da (mı)?

Biglia'nin nesini begeniyorsunuz bu kadar anlamiyorum. Formica ve Culio hakkinda yorum yapmadim, ikisini de hic canli izlemedim cünkü. Ama Biglia'nin bircok macini izledim, gidip stad'ta da izlemisligim var. Iyi oyuncu, degil demiyorum hele elimizdeki orta saha oyuncularindan sonra Xavi etkisi yapar. Ama madem orta sahaya yabanci bir oyuncu alicaz, cok daha üst düzey birini alabilirdik. Sanki yeryüzünde baska orta saha yokmus gibi, her sene bizimle adi geciyor, herkes de gelsin diye dua ediyor. Bu kadar zahmete degecek bir oyuncu degil.

Biglia'nin nesini begeniyorsunuz bu kadar anlamiyorum. Formica ve Culio hakkinda yorum yapmadim, ikisini de hic canli izlemedim cünkü. Ama Biglia'nin bircok macini izledim, gidip stad'ta da izlemisligim var. Iyi oyuncu, degil demiyorum hele elimizdeki orta saha oyuncularindan sonra Xavi etkisi yapar. Ama madem orta sahaya yabanci bir oyuncu alicaz, cok daha üst düzey birini alabilirdik. Sanki yeryüzünde baska orta saha yokmus gibi, her sene bizimle adi geciyor, herkes de gelsin diye dua ediyor. Bu kadar zahmete degecek bir oyuncu degil.

Devre arasında hangi takım üst düzey oyuncusunu bırakır ki? Olabilecekler arasında, en iyi seçeneklerden biri şu anda..

Devre arasında Biglia'dan uygun box to box bulunmaz.Biglia'yı beğenmeme lüksümüz yok.

Ayman falan gelebilir şaşırmam bu yönetim olduğu sürece.. Biglia çok iyi olur heleki adı geçen isimleri görünce.

Biglia > BAM.

Hatta, Biglia > > > BAM.

Günü kurtarmak adına yapılmış bir transfer olur.

Yahu şunu anlamıyorum..2,3 yransfer gldimi herşey unutuluyor..Biglia falan transfer edilmesin..Hatta bu çapsız,iş bilmez yöneticiler hiç transfer yapmamalıydı..Sadece Taner Yalçın gibi devre arası için bizim orta sahadaki adamları kesecek birkaç gurbetçi alınsaydı yeterdi..Gene plansız,programsız oyuncuları dolduracaklar...Kimsede buna ses çıkaramıyor..

Adnan Sezgin denen adam hala orada hiç tepki görmeden pişkin pişkin oturuyor..

Takımdan giden yerli oyuncular hep oynamayan adamlar..Asıl oynayanlar yani gitmesi gerekenler hala kadroda..

Biglia yerine sezon sonu o bölgeye çok daha kaliteli bir adam alınabilir..Kalitesini geçtim o mevkiye daha uygun bir oyuncu alınabilir..

LigTV de Bahri Havadır iş bitmek üzere dedi Biglia için.

biglia alınsın artık.ona ihtiyacımız var.formica gelirse artık nerde oynar bilemiyorum

bugün bütün basında yarın istanbula geleceğini yazmışlar.

formicada biglia da ortasaha deniliyor arkadaslar biz acaba forvet almıyacakmıyız ?

Biglia ve Formica alınırsa kontenjan doluyor. Misimovic'i göndermeden veya sözleşmesini dondurmadan başka yabancı alamayız. Forvete kontenjan kalmadığından ya Tekke ya Neco!

Biglia ve Formica alınırsa kontenjan doluyor. Misimovic'i göndermeden veya sözleşmesini dondurmadan başka yabancı alamayız. Forvete kontenjan kalmadığından ya Tekke ya Neco!

Ona bakarsan bjk de 14 tane yabancı var :). Biz kampa getirelimde imzayı bir ara atarız...

Cana'nın yanına Biglia'nın da alındığını görürsem gözlerim açık gitmeyecek :).

Geri
Üst Alt