# Lucas Biglia

Cevap: Lucas Biglia

Antuda AdnanSezgin ve AdnanPolatın aziz tarafından Galatasaray camiasına yerleştirilen truva atları olduğu söyleniyordu. Şaka falan değil sanırım bu adamlar bu takımı yok etmeye çalışıyorlar. Eğer sezona, adam gibi bir orta saha almadan girerlerse hepsine lanet okurum...

Transferin banka teminatı nedeniyle yattığı iddiaları doğruysa yatmıştır beyler. Teminat verebilseydik Rosicky ile Ledesma sezon başı gelirdi.

A.demirer gibi gayriciddi bi adam bile takır takır konusurkern ciddi ciddi bu yönetim hala şak şak işler yapıyor umarım biz yanılırızda gelir su adam

''Hayat biter,transfer bitmez.''

Adnan Polat

gelsin romanyadan genç yetenekler transfer sezonunun sonuna kadar geldi gelecek geldi gelecek yaparız son gün 2 tane adam getirirler dejavu yaşarız.

İnsanlar hakkında bela okumayı, ölsün, gebersin tarzı şeyleri kimseye söylemedim.Ama bu yönetime aklıma geldikçe bela okuyorum. Yeter lan.Sizin o üç kuruşunuza, banka teminatınıza da, yeter lan.Sömürdünüz camiayı. Hortumcu herifler.

İnsanlar hakkında bela okumayı, ölsün, gebersin tarzı şeyleri kimseye söylemedim.Ama bu yönetime aklıma geldikçe bela okuyorum. Yeter lan.Sizin o üç kuruşunuza, banka teminatınıza da, yeter lan.Sömürdünüz camiayı. Hortumcu herifler.

:yenieek: :( Yazık ediyolar çok yazık okadar para geldi hala bir oyuncuya teminat kesin para gösteremiyoruz çok adam zengin ettik çok.

Antuda AdnanSezgin ve AdnanPolatın aziz tarafından Galatasaray camiasına yerleştirilen truva atları olduğu söyleniyordu. Şaka falan değil sanırım bu adamlar bu takımı yok etmeye çalışıyorlar. Eğer sezona, adam gibi bir orta saha almadan girerlerse hepsine lanet okurum...

Aziz Yıldırım çok seviyo Adnan Polat'ı. Aralarından su sızmıyo...Kıllanıom ben de bunlardan....

Cevap: # Lucas Biglia

Galatasaray da (MI) yazısı neden kaldırıldı??

Umutsuz olmaya gerek yok.. Misimovic hakkında da aynı haberler çıkmıştı.. Biraz sabırlı olmak lazım..

Biglia Anderlecht'te Biglia-Polak ikilisinden geride oynayanıydı çoğu zaman. Ben elimizde Cana gibi bir ön libero dururken kim ne kadar çift yönlü derse desin ön liberoyu çiftlemeyi gerek görmüyorum. Eğer elinde Cana gibi bir oyuncu varsa bu sana orta sahayı biraz daha cesur oluşturma imkanı verir ki bana kalırsa bunu kullanmalıyız. Biglia gibi bir adamdan çok Hamit gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Hamit olur veya olmaz ama ben Biglia'nın yerine o tarz bir oyuncuyu tercih ederim.

---Culio---Hamit---

-------Cana-------

Biglia Anderlecht'te Biglia-Polak ikilisinden geride oynayanıydı çoğu zaman. Ben elimizde Cana gibi bir ön libero dururken kim ne kadar çift yönlü derse desin ön liberoyu çiftlemeyi gerek görmüyorum. Eğer elinde Cana gibi bir oyuncu varsa bu sana orta sahayı biraz daha cesur oluşturma imkanı verir ki bana kalırsa bunu kullanmalıyız. Biglia gibi bir adamdan çok Hamit gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Hamit olur veya olmaz ama ben Biglia'nın yerine o tarz bir oyuncuyu tercih ederim.

---Culio---Hamit---

-------Cana-------

Hagi orta sahayı bu şekilde kuracak ise sizin dedğiniz en mantıklısı. Ama Arda'yı göbekte kullanma gibi bir fikri varsa, Biglia geride Cana ile iyi bir ikili olurlar.

Budami yatti ??

Geri
Üst Alt