# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

Hagi istiyorsa aldırılır. Sorun teminat mektubu olsun. Hafta içi halledilir. Rahat olun o yüzden..

Bence üzerine 100 sayfa yazılacak bir oyuncu degil. Sırf bizim orta saha oyuncularından iyi diye her önünüze gelen adamı kabul ediyosunuz :) Sezon basında 3 milyona giden Chieck Tiote kesinlikle ve kesinlikle daha iyi bir oyuncu Biglia'dan.

iyide lafmı hocam Bigliayı çok izleme fırsatım olmadı ama Tiote süper bir adam

1-2 seneye kalmaz daha iyi bir takıma gider

biglia ya bile siradan oyuncu diyoruz ya helal olsun,

bu adami ya izleyen çok olmadi yada sadece 1-2 maç , yada 2-3 youtube goruntulerine gore yorum yapan var, bu adama tapiyor anderlecht taraftari, ki ben belçikada yasiyorum bu oyuncuyu almamiz imkansiz diye dusunuyordum, simdi alma sansimiz varken burun kiviranlar var,

sitoch denen bucuru alamadik diye birçok insan aglamisti burda, ee noldu? bi cacik olmadi ondan,

biglia orta sahayi ayakta tutan cinsten bir oyuncu, oyunu okuyusu, sade oyunu, kaptigi toplar mucadelesi ile çok yetenekli bir oyuncu,

defansif orta saha olmak ayi gibi olma anlamina gelmez,

defansif orta saha olmak ayi gibi olma anlamina gelmez,

Bunu bizim insanımıza anlatamazsın. Pirlo'yu getirip koysan takıma derler ki teknik ama koşmuyor.

Xavi maç başına 11 kilometre koşuyor, bizde olsa ayağı iyi top yapıyor ya adı koşmuyor olur.

Arda sağlıklıyken koşmuyor deniyordu, maç başına 10 kilometre koşu ortalamasıyla oynuyordu. Barış 9,5 kilometre koşu ortalamasıyla oynarken.

Bi acaip memleketiz. Klişeler... Hala Tugay'la Oğuz aynı takımda oynamaz muhabbetini çeviriyoruz. Sene olmuş 2011 Xavi, İniesta, Messi aynı takımda oynuyor, haberimiz yok sanki... Televizyondan James Bond filmlerindeki aksiyon sahnelerini izlermiş gibi inanmadan izliyoruz Avrupa maçlarını. Yazık.

Bu adamı almayıp fenere kaptırırsak Adnanslara saydırmaya başlarım. Tam fenerin aradığı tipte bir oyuncu her an fener bombayı patlatabilir söyliyim...

benim anlamadığım bu vip paraları kombine loca paraları nereye uçuyor.bazıları diyorki 1 sene sonra parası gelecek.ee alsınlar 1 sene sonra ödesinler o zmn çok mu zor.5milyonsa alınsın tam istediğimiz bi oyuncu

Bu adam gelmeyecek gibi belli oldu ama orta sahaya bu tip bir takviye lazım...Yapmazlarsa 2. yarıda da hüsran....:sad007:

Bence üzerine 100 sayfa yazılacak bir oyuncu degil. Sırf bizim orta saha oyuncularından iyi diye her önünüze gelen adamı kabul ediyosunuz :) Sezon basında 3 milyona giden Chieck Tiote kesinlikle ve kesinlikle daha iyi bir oyuncu Biglia'dan.

Ülke sınırları içine girmesin mümkünse.

Fransa'da kamyon dolusu Biglia'dan iyi oyuncu var. Hem de çok daha ucuz.

Fransa'da kamyon dolusu Biglia'dan iyi oyuncu var. Hem de çok daha ucuz.

kamyon dolusu barış özbek demek istedin herhalde sadece koşan çoğu afrika asıllı teknik 0 oyunculardan bahsediyorsun ama Biglia'yı izlemeni öneririm hem teknik hemde iyi bir çift yönlü modern ortasaha hala ön libero ile çift yönlü orta saha kavramını kavrıyamayanlar boş boş konuşuyor burda he fransa futbolunun'da hali ortada iyi olanlarda 15-20'den gidiyor Stoper Adil Rami'nin 10 milyon euro'ya valencia'ya gittiği gibi psg'de yıllarca oynayan bucaya gelen jeremy rothen'ide gördük o çok tutulan moussa sow bile her maç 6-7 tane %100'lük net pozisyonu harcıyo son vuruşları sercan'dan beter ama adam 15 milyon euro yani eskisi gibi çok ucuz değil

bu adamı alamayız biz, adnan brotherslar bu işi bitiremez

basında çıkan haberlerin aksine galatasaray'a transferi yatmamış,hatta büyük ihtimalle de gerçekleşecek olan oyuncudur.anderlecht teknik direktörü ariel jacobs dün takımının kamp yaptığı ispanya'daki basın toplantısında;biglia için teklifin olduğunu doğrulamış,ancak %100 sonuçlanmadan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diyerek sinyali çakmıştır.

https://www.nieuwsblad.be/...x?articleid=AG34P81J

(wamlaw - 9 ocak 2011 09:58 ~ 09:58

..

Gelsin bu adam. Orta sahaya şart böyle adam.

G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü, Anderlecht ve Lucas Biglia'yı ikna etmek için yoğun çaba sarfediyor.. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Biglia'nın transferini bitirmek için Belçika'da karargah kurdu. Anderlecht kulübü önceki gün Arjantinli yıldızı 5 milyon Euro bonservis bedeliyle vermeyi kabul etmesine rağmen hala somut bir adım atmaması düşündürüyor.

BIGLIA HALA KARAR VEREMEDİ

Culio'nun da çocukluk arkadaşı olan Biglia'nın hala kararsız olduğu ve Sezgin'in ikna çabalarını sürdürdüğü öğrenildi.

fresco-forbes.jpg

Haim Fresco devreye girecekmiş....:animation:

Geri
Üst Alt