# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

oyunun iki yönünüde çok iyi oynayabilen derinlemesine pasları gayet iyi kullanan her maç en azz 7000 metre koşan komple bir ortasaha oyuncusu inşallah gelir

oyunun iki yönünüde çok iyi oynayabilen derinlemesine pasları gayet iyi kullanan her maç en azz 7000 metre koşan komple bir ortasaha oyuncusu inşallah gelir

Genelde 10-11 km koşuyor ortasaha futbolcuları ?

Biz oyuncuyumu zor ikna ediyoruz yoksa adnanların suçumu bunca zaman uğraşmamız.

Hayir. Adnanslar oldugu sürece oyuncu kesin imza atmadigi sürece hic bir transfere sevinmeyelim.

Haklısın bence ilk baştan Formicayla bile anlaştık ama sonra kaleci transferi araya girince o transferden vazgeçtiler yani bu yonetim varken resmi site açıklamadan inanmamak lazım.

DH.be - Biglia:

benim hedefimde sezon sonu gitmek var diyor ve bir soruya su cevabi veriyor,

O ZAMAN OCAK AYINDA KESINLIKLE GITMEK ISTEMIYORMUSUNUZ?

hayir oyle birsey diyemem, futbol hersey hizli ilerliyor hiçbir kapiyi kapatmak istemiyor,

Hagi beni aradi konustuk ve culio da aradi,

DH.be - Biglia:

benim hedefimde sezon sonu gitmek var diyor ve bir soruya su cevabi veriyor,

O ZAMAN OCAK AYINDA KESINLIKLE GITMEK ISTEMIYORMUSUNUZ?

hayir oyle birsey diyemem, futbol hersey hizli ilerliyor hiçbir kapiyi kapatmak istemiyor,

Hagi beni aradi konustuk ve culio da aradi,

Bu iş oluruna varacak inşallah.Hadi bakalım.

belli değil daha renktaş.oyuncuyla anlaşmışız.anderlet e banka teminatı veremediğimiz için beklemedeymiş.hoşgeldin bu arada :)

Sagol renktas... valla tama cözemedim bu biglia olayini, bir geliyor gibi oluyor, sonra olmuyor sonra yine degisiyor.. Keske alabilsek, orta saha'miz gercek cag atlar...

Geri
Üst Alt