# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

gelecek inş ya, gelsin de önce ayhan bi yedek kulübesini görsün. sonra da inşallah mustafa sarp; cananın yedeği bile olamaz sarp. barış da artık forma şansı bulamayacağına göre , biglianın gelmesi kadroda değişiklik yaratacaktır kesinlikle

bu kadar uzama sebebi kendisi gelmek istemiyorsa gelmesin.uzatmanın alemi yok.gelse nolcak top oynamaz ki.

Gelmeyecek gibi duruyor. İstekli olan oyuncular gelirse gelsin, yoksa transfer ihtiyacımız yok. Nasılsa aldıklarımızı da kullanamayıp ileride yollayacağız.

Lucas Biglia gelicek sanırım, eğer bir terslik olursa Formica'yı devreye sokacaklarmış o yüzden bu bekleme...

Gelmeyecek gibi duruyor. İstekli olan oyuncular gelirse gelsin, yoksa transfer ihtiyacımız yok. Nasılsa aldıklarımızı da kullanamayıp ileride yollayacağız.

Olay oyuncuya bağlı değil ki. Ne diye adama atar yapıyorsunuz? Adamlar kaptanlarını zarar etmeden satmak istiyorlar. Biglia baskı yapsa, taraftarına ayıp edecek. Empati kuralım biraz..

Bu adamın gelmeme sebebi, 500-1 milyon gibi küçük bir rakamın pazarlığıysa, tam anlamıyla rezillik.

Olay oyuncuya bağlı değil ki. Ne diye adama atar yapıyorsunuz? Adamlar kaptanlarını zarar etmeden satmak istiyorlar. Biglia baskı yapsa, taraftarına ayıp edecek. Empati kuralım biraz..

Aksine gelmemek istemesini doğal karşıladığımdan öyle bir yorum yaptım.

Anderlecht Online - Biglia: "Ich will nach der Saison gehen"

Sezon sonunda gitmek istiyormus. Bologna ve Galatasaray teklif yapti ama bu sezon sampiyon olup gitmek istiyormus.

Formica'yi tercih ederim yoksa biraz defansif kalir.

Bigila'yla fazla defansif olabileceğimize katılıyorum ama Formica'yla da fazla ofansif olarız ki bu daha dengesiz bir takım demek.

İkisininin nasıl olur da birbirlerinin alternatifi olduklarını anlamamakla birlikte ikisinin de aradığımız adamlar olduğunu düşünmüyorum.

Bigila'yla fazla defansif olabileceğimize katılıyorum ama Formica'yla da fazla ofansif olarız ki bu daha dengesiz bir takım demek.

İkisininin nasıl olur da birbirlerinin alternatifi olduklarını anlamamakla birlikte ikisinin de aradığımız adamlar olduğunu düşünmüyorum.
:asd: gülüyorum ama ben de aynısını düşünüyorum . size değil transfer mantıksızlığına gülüyorum yani :)

Anderlecht Online - Biglia: "Ich will nach der Saison gehen"

Sezon sonunda gitmek istiyormus. Bologna ve Galatasaray teklif yapti ama bu sezon sampiyon olup gitmek istiyormus.

Formica'yi tercih ederim yoksa biraz defansif kalir.

defansif felan olmayız hatta şuanki durumdan 10 kat fazla ofansif oluruz.bizim orta sahamızdaki oyuncularımız kısacası BAM ileriye taşıyamıyorlar topu.Bu yüzden hücuma cıkamıyoruz hücuma cıkarken paslaşıp atağa kalkamıyoruz.Ama Biglia ile Culio öylemi.Cana-Biglia-Culio ile cok fazla hücum yaparız.BAM ile 10 maçta 10 gol zor atıyoruz ama Cana-Biglia-Culio ile 10 maçta en az 20 gol buluruz eğerki forvette baros olursa veya iyi bi forvet olursa.

Antrenmandan sonra sezon sonuna kadar Anderlechtte kalacagim demis.. Ne kadar dogru bilmem

scout gs ne zaman patlamadı ki. alıştık artık twitterde ki duyumcular bana kalsa daha güvenilir. en azından patladıklarında bir açıklama yapıyorlar. bunlar gibi olmayacak transferi 2-3 hafta manşette bekletip iş yatınca hiç bir şey olmamış gibi davranmıyorlar.

Fernando Meira olayını bilen bilir. Adam zilyon kez Galatasaray'da kalmak istiyorum dedi. 1 hafta sonra Zenit teklifte küçük bir oynama yaptı ve adam gitti.. Daha önce söyledim yine söylüyorum. Oyuncuların açıklamalarına takılmayın. Bir takımın Kaptan'ı nasıl konuşması gerekiyorsa o da öyle konuşmuş. Kaldı ki röportajın orjinali şöyle;

Belçika’nın DH (Derniere Hour) Gazetesi’ne konuşan Lucas Biglia, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi’nin kendisini bizzat aradığını söyledi.

Arjantinli futbolcu, “Hagi ve Galatasaray’ın yeni transferlerinden Culio ile görüşmem oldu. Ancak kulüpler bazında bir anlaşma yok. Bu yüzden beni ikna etme gibi bir durum olmadı. Niyetim hazirana kadar kulübümde kalmak. Ama futbol bu her an, her şey olabilir” dedi.

Geri
Üst Alt