# Lucas Biglia

Cevap: # Lucas Biglia

Bu adam gelecek ama umarım uyum sorunu çekmez.

Belçika’nın DH (Derniere Hour) Gazetesi’ne konuşan Lucas Biglia, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi’nin kendisini bizzat aradığını söyledi.

Arjantinli futbolcu, “Hagi ve Galatasaray’ın yeni transferlerinden Culio ile görüşmem oldu. Ancak kulüpler bazında bir anlaşma yok. Bu yüzden beni ikna etme gibi bir durum olmadı. Niyetim hazirana kadar kulübümde kalmak. Ama futbol bu her an, her şey olabilir” dedi.

O haber bu haberle aynı. Yani yalan olma gibi bir durum yok. Bir kaptan gitmek istiyorum diyebilir mi takımdan.

Belçika’nın DH (Derniere Hour) Gazetesi’ne konuşan Lucas Biglia, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi’nin kendisini bizzat aradığını söyledi.

Arjantinli futbolcu, “Hagi ve Galatasaray’ın yeni transferlerinden Culio ile görüşmem oldu. Ancak kulüpler bazında bir anlaşma yok. Bu yüzden beni ikna etme gibi bir durum olmadı. Niyetim hazirana kadar kulübümde kalmak. Ama futbol bu her an, her şey olabilir” dedi.

O haber bu haberle aynı. Yani yalan olma gibi bir durum yok. Bir kaptan gitmek istiyorum diyebilir mi takımdan.

Der tabi.Niang da Marsilya kaptanıydı adam sezon başında yırtındı gelmek için.

1-2 örnek, genele bağlanamaz. Normal bir kişi dolambaçlı cevap verir bu soruya, taraftarlara karşı olan saygısından. Kaldı ki Niang olayında yağlı para vardı oyuncu açısından. Niang'da yapı gereği o tip bir insanmış ki, yırtınmış gelmek için. Aynı sorular Arda'ya soruldu -hala daha soruluyor-, o da benzer cevap verdi. Vermesi de gerekirdi, çünkü doğal olan budur arkadaş.

Bigliayı ikna etmek çok kolay aslında. Anderlehtte ne kazanıyorki bu adam olsa olsa 1 milyon en fazla. Verirsen 2 milyon para koşa koşa gelir. Niang nasıl geldi sanıyoruz:). Ama işte Adnan Polat bu parayı vermez en fazla 1.5 milyon luk oyuncular alacaz demişti . O yüzden Bigliayı ikna edememişlerdir :)

Sezon sonu gelebilir.Sonuçta şimdilik demiş.:melek:

Bana öyle geliyor ki Biglia da Emana, Pires gibi bir efsane olarak kalacak.

Ya gelmezse gelmesin kabak tadı verdi artık. Geçen bir yerde okumuştum Türkiye'ye sıcak bakmıyormuş gelmesin işte arkadaş.. Alın Formica'yı böyle şöhretin şımarttığı adamlar yerine Avrupada takip edilen başarıya aç oyuncular alın. Atarken mangalda kül bırakmıyorsunuz ama iş icraata geldi mi cırtt..

transfer resmen yatmis.takimimda kalmak istiyorum demis

Allah'ım sen bizi Şu adnanlardan kurtar başka da bişiey istemiyorum

transfer resmen yatmis.takimimda kalmak istiyorum demis

Anladigim kadari ile, bu adam kendisi hic sicak bakmiyor bize, yani biglia'ya kalsi, bu transfer gerceklesmez.

Gerci, haksiz a sayilmaz.

Bize gelip, Türkiye liginde 6. - 7. olmaktan, kariyerinde bir sampiyonlugu daha ekliyip, yazin Ingiltere, Almanya'ya gidebilir, gitmek istiyor.

Anladigim kadari ile, bu adam kendisi hic sicak bakmiyor bize, yani biglia'ya kalsi, bu transfer gerceklesmez.

Gerci, haksiz a sayilmaz.

Bize gelip, Türkiye liginde 6. - 7. olmaktan, kariyerinde bir sampiyonlugu daha ekliyip, yazin Ingiltere, Almanya'ya gidebilir, gitmek istiyor.

''Ama futbol bu her an, her şey olabilir'' dedi. Bir kaptan nasıl konuşursa öyle konuşmuş Biglia. :tiphat:

Adnan Polat: "Yarin carsafa dolasir, transferi dusunecek durumda degiliz."

Sorması ayıp.Bugün yok,yarın yok,sonra yok.Ne zaman var bu transfer?

Geri
Üst Alt