Lucas Ontivero Büyüledi! | Video

Fazla abartmayalım sonra en ufak olumsuzlukta adama kefen giydiriyorsunuz genç oyuncu zamanla iyi olacaktır inşallah

Bruma cok super, hizli bir oyuncu. Insallah Amrabat gibi yalan olmaz, insallah hep firsat verilir.

Ancak..

Keşfetmek, geliştirmek ve yıldız yapıp satmak Ontivero gibi oyuncularla olur. Başarılar aslan.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye Bruma da dönecek,vay anasını,fazlasıyla heyecan verici genc potansiyelli topculara sahibiz,cok güzel takım olduk lan:):):):)

19 yaşında. 2 sene sıkı çalışsın 21 yaşında gencecik kaliteli bir oyuncumuz olur.

yabancı sınırlaması var. kontenjanı bize ne vereceği belli olmayan adama harcamak macera olur. brumanın da satılacağını düşünüyorum.bu arada 5+0+3 kuralını düşünerek yazdım bunları

Bruma-Hajrovic-Lucas. :nargile:

Mac topiginede yazmistim, burayada koyalim. Bir zamanlar Berkant Goktan diye bir futbolcu vardi, tipi ve stili ona benziyor, insallah sonu benzemez. Ondan daha hizli ve en az onun kadar topa hakimdi , ilk izlenimlerim, umarim degismez, uzerine koyarak gider. Brumcigima cok uzulmustum ama bir nebze acim hafifledi lucasi gorunce.

kumaşı harika bu çocuğun dikine oynaması hep duvar araması sol ayağı oyun görüşü çok iyi...

ama 2.yarı fizik olarak düştüğünden sanırım kramp girdi...güçlenmesi gerek ve eğer fizik olarak sağlamlaşırsa bruma ile beraber can yakarlar

Yetenkli bir oyuncu, ama yetenek anlaminda bir Bruma asla degil. Bana bjk´li Muhammet Demirci´yi andiriyor. Insallah onun gibi simarik yetistirilmemistir.

Bu maç tabiki bir ölçü değil ama lig için çok iyi bir izlenim verdi bence. Umarım daha iyi performansları lig'de ve avrupada gösterir...

büyülemekten ziyade neler yapabileceğini nerelere gelebileceğini gösterdiği için bizi umutlandırdığını düşünüyorum. çok potansiyalli ancak çok çalışmaya ihtiyacı var. önündeki bir iki sene onun gelişiminde çok kritik. mancini'ye güveniyorum. :encouragement:

Edit: şutlarıu, driblingi gayet iyi. oyun görüşü hiç fena değil ki gelişecektir de. ayrıca gelişmeye çok müsait bir fizik yapısı var.

Geri
Üst Alt