- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı mücadelede gösterdiği performans ile yıldızlaşan Lucas Ontivero, GS TV'ye konuştu.
Haberin Devami GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"G.SARAY'A GELEREK İLK RÜYAMI GERÇEKLEŞTİRDİM"
"Her futbolcunun rüyaları vardır. Ben ilk rüyamı gerçekleştirdim. Şu andaki hedefim Galatasaray için çok iyi şeyler yapabilmek."
lafa bakınız. çok ince bir söz bu.
devamında avrupayı hedefliyor muş beyefendi yani. dur bi sen ol ondan sonra gidersin. ayar oluyorum bu tür sözlere. neyse.
ya kasmayın bu kadar eleştiricem diye. bugün oynadım yarın avrupaya mı gidecem demiş gayet iyi konuşmuş galatasarayda iyi şeyler yapıp avrupaya gitmek istemesi normal
iyi yönden bakıyorum.
hedef koyup çok çalışırsa bize çok şey katar. 3-4 sene oynasa sonra satsak olur zaten 4 sene oynasa 23 yaşında olacak.
neyse oynasın iyi olsun da gerisi teferruat.
ben ifrit olurum böyle şeylere onu belirttim. akut erçetine sorsan zamanında onun da hedefi avrupaydı. keza bizim selçuk inan da öyle. büyük konusuyorlar ama gelişme SIFIR.
"Her futbolcunun rüyaları vardır. Ben ilk rüyamı gerçekleştirdim. Şu andaki hedefim Galatasaray için çok iyi şeyler yapabilmek."
devamında avrupayı hedefliyor muş beyefendi yani. dur bi sen ol ondan sonra gidersin. ayar oluyorum bu tür sözlere. neyse.
arjantinde herkesin idolu messi maradona varken tevez nasil olabilir ki ¿