Lucas Ontivero GSTV'ye Konuştu!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
TNC_9535.jpg

Galatasaray'ın Tokatspor ile oynadığı mücadelede gösterdiği performans ile yıldızlaşan Lucas Ontivero, GS TV'ye konuştu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Düşündüğümüz gibi oynamamaktan dolayı eksikleri fazla. Toparlar zamanla.

"G.SARAY'A GELEREK İLK RÜYAMI GERÇEKLEŞTİRDİM"

"Her futbolcunun rüyaları vardır. Ben ilk rüyamı gerçekleştirdim. Şu andaki hedefim Galatasaray için çok iyi şeyler yapabilmek."

lafa bakınız. çok ince bir söz bu.

devamında avrupayı hedefliyor muş beyefendi yani. dur bi sen ol ondan sonra gidersin. ayar oluyorum bu tür sözlere. neyse.

"Her futbolcunun rüyaları vardır. Ben ilk rüyamı gerçekleştirdim. Şu andaki hedefim Galatasaray için çok iyi şeyler yapabilmek."

devamında avrupayı hedefliyor muş beyefendi yani. dur bi sen ol ondan sonra gidersin. ayar oluyorum bu tür sözlere. neyse.

ya kasmayın bu kadar eleştiricem diye. bugün oynadım yarın avrupaya mı gidecem demiş gayet iyi konuşmuş galatasarayda iyi şeyler yapıp avrupaya gitmek istemesi normal

ya kasmayın bu kadar eleştiricem diye. bugün oynadım yarın avrupaya mı gidecem demiş gayet iyi konuşmuş galatasarayda iyi şeyler yapıp avrupaya gitmek istemesi normal

iyi yönden bakıyorum.

hedef koyup çok çalışırsa bize çok şey katar. 3-4 sene oynasa sonra satsak olur zaten 4 sene oynasa 23 yaşında olacak.

neyse oynasın iyi olsun da gerisi teferruat.

ben ifrit olurum böyle şeylere onu belirttim. akut erçetine sorsan zamanında onun da hedefi avrupaydı. keza bizim selçuk inan da öyle. büyük konusuyorlar ama gelişme SIFIR.

iyi yönden bakıyorum.

hedef koyup çok çalışırsa bize çok şey katar. 3-4 sene oynasa sonra satsak olur zaten 4 sene oynasa 23 yaşında olacak.

neyse oynasın iyi olsun da gerisi teferruat.

ben ifrit olurum böyle şeylere onu belirttim. akut erçetine sorsan zamanında onun da hedefi avrupaydı. keza bizim selçuk inan da öyle. büyük konusuyorlar ama gelişme SIFIR.

buda aykut gibi selçuk gibi olursa o zaman söyleriz bişeyler

Yok ne diyecekti?

Bizim vizyonsuz türk oyunculari gibi lokal düsünüp paralarimi yiyecekti burda.

Hedef koymayan futbolcular utansin biraz.

Süper konusmus.

Gesendet von meinem Xperia Z1

"Galatasaray'daki yıldızların hepsini seyrediyordum. Didier, Sneijder fenomen oyuncular. Onlarla aynı takımda oynadığım için mutluyum."

lafa bak çok ince bir söz bu. yani didi, sınayder fenomen, diğerleri bir halt değil demiş. adam değil, insan değil demiş. üzerlerine çıkıp vurucam kırbacı vurucam kırbacı demiş.

Ben Galatasaraylıyım Galatasarayı yaşıyorum Galatasarayla ölürüm diyenleride gördük.

Bu adamlar profesyonel ne söylemesini bekliyorsunuz?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizi basamak olarak kullanip avrupaya gitme hayali varsa yarın sözleşmesi feshedile.

100 kırbaç cezası verile 3 gün falakaya yatırıla.

Ne güzel işte bizde kendini geliştirmek istiyor kendini kanitlayip bize para kazandirarak gidebilir yani ne var ki bunda?

Hem burada kendini gelistirirken bizede yararı olacak çok çalışıp çabalayak mecbur.

arjantinde herkesin idolu messi maradona varken tevez nasil olabilir ki ¿

Yaşı daha genç. 4-5 sezon oynar, sonra ciddi miktarda bir paraya satabiliriz diğer Avrupa kulüplerine.

Geri
Üst Alt