Lucas Ontivero Resmen Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah seneye yabancı sınırlaması olayına bir çare bulunur yoksa çok zorlancağız.

Bu çocugun çok başarılı olacağını hissediyorum hayırlı olsun...

bruma çocuk gibi kalıyordu bu da 1.70 kanat için çok kısa değil mi omuzu koyup nasıl adam geçecek pek anlamam bu işlerden ama tuhaf geldi bana

Bruma Ontivero Hajrovic

Forvet arkasında genç bir 3lu. Özellikle Bruma ve Ontivero nun tutmasını cok istiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözlemci ekibi belliki çalışıyor da daha tam olmamışlar belliki. Gelecek vaadeden isimleri biraz daha uygun ücretle almaları gerekiyodu diye düşünüyorum. Ontivero iyi çıkar kötü çıkar görecez ama alınırken düşünülen durumu alternatif oyuncu, yani 11 oyuncusu olarak düşünülmüyor gibi bir izlenim var; o yüzden ücreti çok buldum şahsen. Hayırlı olsun yine de, umarım başarılı olur.

Yönetim ve hoca bukadar maddi külfetin altinda kalirsak ne hesap verecek acaba??

Bukadar para verip 8-10 adam almak yerine 20 milyona 3 tane gözü kapali banko olacak adam alsak yeterdi.

Takima daha fazla katkisi olurdu. Gelenlerden hangileri ilk 11 falan oynayacak ki?

Yönetim ve hoca bukadar maddi külfetin altinda kalirsak ne hesap verecek acaba??

Bukadar para verip 8-10 adam almak yerine 20 milyona 3 tane gözü kapali banko olacak adam alsak yeterdi.

Takima daha fazla katkisi olurdu. Gelenlerden hangileri ilk 11 falan oynayacak ki?

dediğini geçtiğimiz yaz mevsiminde yaptık

bir bok olmadı

sus

Bu tarz transferlere verilen paralara hiç bir zaman çok gözüyle bakmadım.Kumaşı iyidir değildir bilemem ama bu takımda forma bulursa en kötü alındığı değerin 2-3 katına Avrupa'dan bir takıma transfer olur.Sınırlı yabancının bulunduğu bir ülkenin büyük takımında oynayabilmek için kalburüstü olman gerekiyor.

alınnan adamlar ıcınde bır tek bu çocukta soru ısaretım var hayırlı olsun umarım yeteneklıdır kalıcı olur ayrıca 2 mılyon Euro ıyı para

Yiğit gibi adamlara 3 vereceğinize böyle bebelere 2 verin canımı yiyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt