Lucas Ontivero Resmen Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı uğurlu olsun , yaklaşık 1 ay floryada denendi yattı kalktı havasını suyunu gördü öğrendi alışma uyum sorunuda muhtemelen olmayacaktır ,

1 ay denenip alındığı için demekki bir ışık görüldü .

hayırlı olsun, rmadrid, manu, chelsea gibi takımların elinden kaptık sanıyorum. mutlaka vardır bu çocukta bişey yoksa bizi tercih etmezdi :)

''transfer ettiği genç oyuncularla birlikte yeni bir yapılanma döneminin içine giren takımım. galatasaray'da birşeyler kesinlikle gözle görülür biçimde değişiyor, bir mantalite oturuyor. bu noktada taraftara çok büyük görevler düşüyor, sabırsızlık ve homurdanmalar bu sürece en büyük sekteyi vuracak hareketler olur, biraz sükun ve sabır, bolca destek. galatasaray adına yakın gelecekte güzel şeyler olacak.''

eksiden alinti bu transferlere laf etmeden once bidaha dusunun

vallahi transferlere yetişemiyorum, şimdi kimler geldi bize biri aydınlatsın beni

Mancini ve Tugay'a helal olsun. 2 ayda oldu bunlar. Sezon sonu bir temizlik daha bekliyoruz... Bu kadar zormu bu isler???? :coffee:

gocebe gibi sag solda antremanlara cikiyor kime 2 milyon euro bonservis odeniyor :)

2 ay denendi ve bonservisi için 2M Euro verildi. Herkes gibi bende çok merak ediyorum. Ciddi bir yatırım olarak görüyorum. Bu futbolcuları almakla iş bitmiyor tabii ki. Büyük ihtimal kiralık verilecek ve kiralık verilecek kulüp burada çok çok önemli. Sürekli oynayarak tecrübe kazanmalı.

Bu kadar geleceğe yönelik yabancı genç oyuncu transferi acaba bizim yönetimin yabancı sınırı davasını kazanacağından emin olmasından mı sorusunu aklıma getiriyor.

Hayırlı olsun.

İnşallah bu ödenen paranın hakkını verir. :)

Umud vadeden genç futbolculara paranın ( abartılı olmamak kaydıyla ) dışında yapılabilecek en büyük yatıtım, sabırdır. Messi barcaya kaç yaşında geldi ve a takım içim kaç yıl bekledi.

Bence 604 nedeniyle 1-2 sene hiç lisans çıkartılmadan sadece takımla antrenmanlara çıkarılıp, enaz her 15-20 günde bir bolca özel maçlar koordine edilerek alınan ve alttan yükselen gençler ısıtılarak pişirilmeli..

İnşallah hayırlı olur ama hajrovic ve şu çocuğa verdiğimiz paralarla 1 tane daha etkili bir kanat alınamazmıy dı?

Hayirli olsun

Ismi guzel oyunculari acaip seviyorum

Lucaaasssssss ontiveroooooo

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Ne zamandir baska takımlarda idmanlara çıkiyor bu cocuk. Madridde, Tottheanmda Geonada hepsi geriye yollamış. Menejeri cok akıllı biri oldugu belli. Denemek icin idmanlarina aldigin adama yetistirme bedeli verirsin anlarımda bi suru klupte denenip yollanan adama 2m euro (6trilyon) para vermek nedir? Senin benim aldigimiz formalarin,biletlerin parasi veriliyo bu kadar degersiz mi bu paralar. Insallah cok iyi bi oyuncu cikarda ilerde bu sozlerimden dolayi rezil olurum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Fb8PhB5MP1Q[/media]

tekniği baya iyi top yapışıyor ayağına

Salih - Koray - Stoper Transferi - Alex

İzet - Oğuzhan - Umut G. - Ontivero

Neredeyse yeni bir ilk 11 kurduk devre arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt