- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Mancini ve Tugay'a helal olsun. 2 ayda oldu bunlar. Sezon sonu bir temizlik daha bekliyoruz... Bu kadar zormu bu isler????![]()
sene sonunda zaten sabri, ceyhun gibi leshler gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini ve Tugay'a helal olsun. 2 ayda oldu bunlar. Sezon sonu bir temizlik daha bekliyoruz... Bu kadar zormu bu isler????![]()
vallahi transferlere yetişemiyorum, şimdi kimler geldi bize biri aydınlatsın beni
adili grasshoperse kiralik verilmis.
stoperi alsin kapatsinlar dönemi.
abicim herifi daha açiklamadik bile nasil kiralik verdik. birde düşmanca ayrildigi groshoprse gitmez diye düşünüyorum.
Transfer Özet;
Telles
Hajrovic
Salih Dursun
Umut Gündoğan
Endoğan Adili
Koray Günter
Riera✈
Amrabat✈
Dany✈
Ranocchia⚠
Guarin⚠
Astori⚠
Bu kadar geleceğe yönelik yabancı genç oyuncu transferi acaba bizim yönetimin yabancı sınırı davasını kazanacağından emin olmasından mı sorusunu aklıma getiriyor.
Hayırlı olsun.
Adili ne zaman aciklandi yahu?
Cok yetenekli oldugu soyleniyor messi falan deniyor dogrudurda dikkatimi ceken sey sabrinin bile youtubeda skills videosu var bu adamin yok![]()
Yalniz bizim dava avrupa birligi pasaportu olan yabancilarin turkiyede oynamasi konusunda. Bu adam urugayli telles brezilyali
21 dklık videosu var sanırsam
oldu say grasshopperse kiralık verilmiş twitte biri açıklamıştı
renktas o videoda cocuk 12 yasinda
Hayırlı olsun Carrusca olmasın
adili grasshoperse kiralik verilmis.
stoperi alsin kapatsinlar dönemi.
Alinanlardan cok coplerden kurtulmamiza sevindim. Riera, Dany, Amrabat, Yigit, Engin
Cok iyi is yapti Mancini
Sezon sonuda Sabri, Aykut, Eray,Eboue, Chejdou ile filan yollar ayrilirsa tam olur.