Lucas Ontivero Resmen Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuk geldiğine göre demek ki Guarin'i almayacağız bir defans oyuncusu alacağımızı hesaba katarsak..

Bari Chedjou'yu gönderip Guarin'i de alsaydık :D

Ne acayip insanlar var forumda. Siz 2 milyon euroyu ne zannediyorsunuz futbol piyasasında ? Çok para falan mı?

Biriside bunlar yerine 3 tane as takım oyuncusu alınırdı yazmış. 3 taneden 1 tanesi tutuyor ama bu 10 oyuncudan mutlaka 3 tanesi tutacaktır.

Biraz mantık. Hiçbirşey beğenmiyorsunuz.

Takım da iyi Mancini de iyi. Tek sorun taraftar şu takım için...

Son yılların en iyi transfer dönemlerinden birini geçirdik , umarım bu genç yatırımlarımızın hepsi yıldız olur gerçekten yönetimi tebrik ediyorum bu tür transferlerden dolayı.İnşallah transferlerde başarı sağlanır , Dünya Kupasından önce transfer yapmamız da çok yerinde bir hamle.

dostum bu adam kanat oldu mu şimdi bu dediğin anlamıyorum diye kandırmaya mı çalışıyorsun beni

hazard ?

mata ?

gaitan ?

jesus navas ?

david silva ?

alexis sanchez ?

neymar ?

lavezzi ?

daha sayımmı? bunlar 1.73 altı oyuncular

bruma çocuk gibi kalıyordu bu da 1.70 kanat için çok kısa değil mi omuzu koyup nasıl adam geçecek pek anlamam bu işlerden ama tuhaf geldi bana

Dünyanın en etkili hücumcularına bak Aguero ve Messi biri 1,73 diğeri 1,69 hatta Ribery de var o da 1,70 kısalar ama inanılmaz oynuyorlar , bence boyda değil kişinin kendi direyetinde kalıyor bu iş , Riera 1,88 di ama oda yıkılıp dururdu.

Bence 1,80 altında boyu olan oyuncular kanatta daha etkili oluyor.Birçok oyuncu örnek verilebilir tabi şimdi Ronaldo , Bale örnekleri vermeyin.

*Daha kıvrak ve daha hızlı oluyorlar.

yıl 2020 Galatasaray kadrosu

muslera

tarık semih koray telles

hajrovic ibrahim umut bruma

ontivero

b.ismail​

Kisa boyla adam gecmenin ne alakasi var ya, Messi cok mu uzun?

4.5 senede aldığını aydın ve sabri 1 senede alıyor

Kısa kanat iyidir. Pır pır gider.

evet banada tuhaf geldi

barcelona.jpg

2 miyon euro nedir ya ben de 300-500 veririz diyordum. İnanılmaz paralar verdik bu transfer döneminde oyunculara inşallah parlar bir kaçı

Hayırlı olsun,bence son yılların en başarılı transfer dönemini geçiriyoruz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ivoz5kveUSg[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt