Utku Gemici
Parçalı Üye
- 2 Ağustos 2009
- 2.600
- 0
- 1.306
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zamandir baska takımlarda idmanlara çıkiyor bu cocuk. Madridde, Tottheanmda Geonada hepsi geriye yollamış. Menejeri cok akıllı biri oldugu belli. Denemek icin idmanlarina aldigin adama yetistirme bedeli verirsin anlarımda bi suru klupte denenip yollanan adama 2m euro (6trilyon) para vermek nedir? Senin benim aldigimiz formalarin,biletlerin parasi veriliyo bu kadar degersiz mi bu paralar. Insallah cok iyi bi oyuncu cikarda ilerde bu sozlerimden dolayi rezil olurum.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarin pro atalim..netzteil aile posta ile yolladi..kommt erdt morgen -.-
* LG G2 Tapatalk *
insallah rezil rusva olursun ne deyim.
yıl 2020 Galatasaray kadrosu
muslera
tarık semih koray telles
hajrovic ibrahim umut bruma
ontivero
b.ismail
haksız sayılmaz bizden önce 2-3 kulup geri yollamış bu cocuğu diyeceksin kaka da geri yollandı şimdi o da bizim şansımız olsun artık hiç mi tutmayacak arkadaşama 2 cidden cok gibi bakalım aşırı para harcadık tutması lazım
dostum bu adam kanat oldu mu şimdi bu dediğin anlamıyorum diye kandırmaya mı çalışıyorsun beni
realin begenmedigi coentraoyu bize gelse burda ortaligi yikar her kes.2-3 klup begnmemismis.
aynen öyle ama o kadar haksız tepki değil gösterdikleri hiç tutturamadık bu zamana kadar çünkü tedirgin olmakta haklılar neyse bakalım ben umutluyum bu cocuktan