Lucas Ontivero Resmen Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohaa yaa 2 milyon çok olmuş

Her neyse hayırlı uğurlu olsun

Bu adamın oynadığı kulüp kaçıncı ligde nerenin takımı. Sürekli denemeye gönderilen adamın bonservisi bu mudur ? Piyasa değeri nedir ?

verilen para fazla ama potansiyel var demek ki..

Ama yeni messi yazısını görünce hevesim kaçtı..

Bu arada aldığımız 7 oyunucunun 4 ü solak.Bu arada hayırlı olsun gençleştirme operasyonunun tamamen arkasındayım yıllardır istediğim bi modeldi Porto veya Ajax modeli

Yalnız denemeye gittiği takımlara bak..

R.Madrid

Milan

Tottenham

Genoa

Bizim son dönemde ödediğimiz en düşük bonservis bedeli 750 bin euro civarında. Yani sanki resmen taban fiyat buymuş gibi 200-300 bine hiçbir oyuncuyu alamıyoruz, nasıl bir yol izliyoruz pek anlamak mümkün değil. Ontivero yeteneklidir falan tamam da 2 milyon euro bonservis bedeli neye göre verildi? McGeady bile Premier lige 2 milyon euro'ya gidiyor yani. Ne diyelim, Ontivero inşallah faydalı olur gelecekte.

Edit: Yalnız ödenen maaşlar konusunda gelişme var, en azından maaşları eskisi gibi bol keseden vermiyoruz, bu iyiye işaret. Bonservisleri de biraz düşürebilirsek daha güzel olacak.

Bir aralar Falcao'yu begenmemistik sanirim. Asli var mi bilmiyorum.

Salih dursun transferini gordukten sonra acikcasi biraz korkuyorum. Suan iyi transfer donemi yada kotu transfer donemi demek yalnis. Aldigimiz oyuncularin tamami kapali kutu. ara transfer doneminde yaklasik 15m. para harcadik bana gore olmus 2 tane adam alabilirdik ama biz yuksek potansiyellilere yoneldik.Buda bize gelecek acisindan gosterge olucak. Eger bu yapilanma tutarsa bir shaktar donetsk sistemi oturtabiliriz.

Simdi onumuzdeki sene yabanci hakki 5+0+3 olacak.

Sahada Muslera, Melo, Sneijder, Telles ve Drogba (veya yeni bir yabanci forvet) oynayacak garanti olarak.

Geriye Hajrovic, Bruma, Ontivero, Chedjou (veya yeni bir yabanci stoper), Eboue kaliyor. Yani 10 yabanci. Eboue gidecek ve bir Turk alinacak diyelim. Kaldi 9. Elde maksimum 8 oyuncu tutabiliyorsun. O zaman ya yabanci stoper ya da yabanci forvet transferinden feragat edecegiz ve Chedjou veya Drogba gidecek anlamina geliyor bu durum.

Yani kisaca elimizde Muslera, Melo, Sneijder, Telles, Hajrovic, Bruma, Ontivero ve yabanci forvet veya stoper kaliyor. Etti 8. Ama dedigim gibi alternatifi olmayan 5 oyuncu zaten sayiyorum yabancilardan. Peki biz bu Bruma, Ontivero ve Hajrovic'i bu durumda zor oynatiriz. Tribune cikarlar sezonun %90'inda.

Boyle bir transfer stratejisi de aklima bu yabanci kuralinin degisecegi haberinin Unal baskan'a ulastigini getiriyor. Siz ne dersiniz?

güzel transfer eminim u20 öncesi bruma alınsaydı 2m'a yine aynı eleştriler yapılırdı. umutluyum kendisinden futbolcu görüntüsü mevcut :)

ontivero guzel oyuncu.galatasaraya katkisi olacak...ilk 11in degismez isimlerinden olacag.

Iyi çıkarsa takımın bankosu olma ihtimali bile var. Zira takımda kendisinden başka kanat oyuncusu yok yani mevkisinde rakipsiz

genç oyuncu alınması iyi, uzun süre beraber oynayacak kemik kadro kurmak iyi fikir. tabi yabancı sınırı insanı öldürüyor.

Simdi onumuzdeki sene yabanci hakki 5+0+3 olacak.

Sahada Muslera, Melo, Sneijder, Telles ve Drogba (veya yeni bir yabanci forvet) oynayacak garanti olarak.

Geriye Hajrovic, Bruma, Ontivero, Chedjou (veya yeni bir yabanci stoper), Eboue kaliyor. Yani 10 yabanci. Eboue gidecek ve bir Turk alinacak diyelim. Kaldi 9. Elde maksimum 8 oyuncu tutabiliyorsun. O zaman ya yabanci stoper ya da yabanci forvet transferinden feragat edecegiz ve Chedjou veya Drogba gidecek anlamina geliyor bu durum.

Yani kisaca elimizde Muslera, Melo, Sneijder, Telles, Hajrovic, Bruma, Ontivero ve yabanci forvet veya stoper kaliyor. Etti 8. Ama dedigim gibi alternatifi olmayan 5 oyuncu zaten sayiyorum yabancilardan. Peki biz bu Bruma, Ontivero ve Hajrovic'i bu durumda zor oynatiriz. Tribune cikarlar sezonun %90'inda.

Boyle bir transfer stratejisi de aklima bu yabanci kuralinin degisecegi haberinin Unal baskan'a ulastigini getiriyor. Siz ne dersiniz?

Seneye Drogba'da gidecek. Kontrati bitiyor.

Ontivero çok yetenekli bir genç olabilir fakat ben direk kiralama taraftarıyım sezon sonuna kadar oynasın adam bir yerde.

Kadroya bile giremez ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt