Lucas Ontivero Resmen Gaziantepspor’da

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

ontivero.jpg

Galatasaray, Lucas Ontivero’nun Gaziantepspor’a kiralandığını KAP’a bildirdi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Herhangi bir kira bedeli almıyoruz, maaşını biz ödüyoruz, bir de opsiyon veriyoruz.. Yorum yapamıyorum artık.

350.000 €''luk sabit ücretini de biz ödeyecekmişiz... Düşüncesi bile mide bulandırıcı ama bu transferde birilerinin cebi doldu kesinlikle. Bu çocuğun hiçbir para biriminde 4-5 sıfırlı bonservisi haketmesi mümkün değil.

Pek umudum yok ama bir izleyelim Antep'te. Bakalım neler yapacak

Sonunda gidebildi..

bence iyi işler yapacak.peki antep parayı basar opsiyonu kullanırsa biz ne yapacagız.

Oyuncu veriyoz para almıyoz üstüne biz ödüyoruz parayı.

Antep çok genç bir takım kurdu. Lucas şuan ligde gidebileceği en iyi takıma gidiyor kendisi açısından. Okan Buruk'un t.d olması da ayrı bir avantaj. Hem bizim hem Antep'in hemde Lucas'ın kazançlı çıkacağı bir anlaşma bence. Hayırlı olsun.

Oğulcan-Muhammet-Ontivero üçlüsü çok can yakacak.

En azından oturup nasıl oynadığını görebileceğiz

iPad/Tapatakla

Antep'e oyuncumuzu kiraladılar diye kiralama bedeli ne kadar ödeyeceğiz?

Bir tek onu belirtmemişler.

Beyler k.bakmayında adamlar geçen sene yabancı opsiyonu yükümüzü giderdi böyle birşey adamlara borçluyuz ayrıca 4.5m € bedeli ödeyemez G.Antep mümkün değil ben bu çocukta gelecek görüyorum bence üstüne düşülmeli fizik kalitesi yüksek liglerde kiralanmalı ileride çok iyi oynar sol ayağıda çok iyi benim aklım hala ceza sahası dışından attığı kupadaki sayılmayan füze golünde çok iyiydi biraz üstüne düşüldüğü taktirde iyi oyuncu bence.

Geri
Üst Alt