Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
19 yaşında çocuk. 95 sezonunda kaç yaşında oluyor96'da 1 yaşlarında oynar belki ama 95'de zor biraz
![]()
sen videolarina bak anlarsin .. patatesle cekilmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19 yaşında çocuk. 95 sezonunda kaç yaşında oluyor96'da 1 yaşlarında oynar belki ama 95'de zor biraz
![]()
sen videolarina bak anlarsin .. patatesle cekilmis![]()
Yabancı şeysi varken daha profesyonel maç bile yapmayan birini almak nedir..
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bekleyip gorelim bakalım. Nasil biri cikacak
Ribery mi olacak
Carrusca mi olacak.
Göreceğiz
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baktım bir kaçına ama bana daha çok tencereyle çekilmiş gibi geldi :trollfacce.gif:
:shocked: .. teknoloji okadar mi ilerledi vay anasini
Hemen şu mu olacak bu mu olacak düşüncesi yanlış bence ha belki siz iyimi olacak yoksa sıçıp sıvayacakmı demek istemişsinizdir ayrı mesele ama bazı gruplar varki, 2 maç sonra "hani ne oldu bizim Ronaldo" "Ne oldu bizim Messi" düşüncesine kapılıp oyuncu üzerine saçma salak bir baskı kuruyor. Yanlış anlamayın sizin için söylemiyorum ama bir sürü insan var böyle bir dönem neredeyse gelen kaleciyi bile Hagi ile kıyaslayacaklardı![]()
Bu 2001 modelSen çok geride kalmışsın patates falan
Yaw ne bileyim sasirdim .. patatese sumsugu goydung mu karincali marincali cekiyordu :trollfacce.gif:
Isim verirken maksadim suydu
Ribery tuttu
Carrusca tutmadi
Umarim anlatabildim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ama bu Lucas iyi dobçu, Zabride ne gol attı beee
? Israilin oyunudur la sabri atmamistir :happy:
Valla cia ve mossad var diyorlar
Bag nasil bildim .. saka maka herif gol atti Forumda Sabriciler kabuklarindan ciktilar
Yeri değil de nereye yazacağımı da bilemedim açıkcası. Hakan D. ve Şerafettin K. niye ceza yedi?
Bag nasil bildim .. saka maka herif gol atti Forumda Sabriciler kabuklarindan ciktilar