Lucas Ontivero'nun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim 5 tane çöp alacağınıza 1 tane adam akıllı topçu alın yeter. Nerde boş adam varsa dolduruyorsunuz şu klübe.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

adını ilk defa duyduğumuz bi takımda bu sezon 200 dakika oynamamış bir adamı napıcaz çok merak ediyorum

mancini onay vermeden alındığını sanmıyorum youtube da bir videosunu izledim yetenekli olduğu kesin bu tarz oyuncuları almak risktir ancak iyi çıkarsa da tadından yenmez

Hayırlı olsun camiamıza..

İmzaladıktan sonra kiralanacak muhtemelen..

kafam karıştı ya, kiralanmayabilir.

muslera eboue chedjou telles melo hajrovic sneijder drogba etti 8 yabancı.

bu adam ve stoper alınırsa 10 olur. o zaman kiralanmaz heralde.

var mı unuttuğum yabancı?

dany riera amrabat bruma haricinde. bunları gitti sayarsak 8 yabancımız var galiba

Bence kadroda tutulmali kanat lazim .. kupada vs oynar

Hazır bu sezon gitmişken böylesi radikal değişiklikler ve gençlik aşısı şarttı. Avrupa'nın yeni Porto'su olma yolunda ilerliyoruz. Bir bakıma göle yoğurt çalıyoruz ama ya tutarsa.

İnşallah yanılırım ama hiç ümidim yok bu transferden.Caruscanın 20 yaş versiyonu gibi duruyor.Yıllarca 'bizim ne zaman scout ekibimiz olacak,biz ne zaman şöyle 20'lik gençlere büyük paralar ödeyip transfer yapacaz' diye bekleyip durdum.Bruma ile başlattık bunu ilk defa,bu transfer sezonundada ardı arkası kesilmedi.Ama ne yalan söyleyim bi tek Telles ve Koray transferlerinden ümitliyim.Gerisi işe yaramaz gibi duruyor.Böyle trasnferler yapacaksak Hagi'nin oğlunu alalım ozaman.Veya bunun yerine Berk Yıldızı çıkarıp oynatsak çok daha iyi olabilir.Sözleşme imzalayıp bari şöyle Elazığ erciyes gibi sınırlaması bulunmayan oyuncuya aç bi takımlara kiraya veriyip nasıl olduğunu görelim bakalım bu sene.

ya şaka maka nerden bulundu bu oyuncu anlamış değilim neymiş yeni Messiymiş ee tamamda madem böyle biri,bizden önce bunu keşfedecek Avrupada 30 tane dev ve zengin klüp var onlar görmedide biz mi gördük yeteneği:)

genç yetenek bulma konusundaki tecrübelerimiz beni hep endişelendirmiştir bknz:Carrusca,Pinto,Tamas,Petre,Bratu hatta Amrabat:)

ya şaka maka nerden bulundu bu oyuncu anlamış değilim neymiş yeni Messiymiş ee tamamda madem böyle biri,bizden önce bunu keşfedecek Avrupada 30 tane dev ve zengin klüp var onlar görmedide biz mi gördük yeteneği:)

genç yetenek bulma konusundaki tecrübelerimiz beni hep endişelendirmiştir bknz:Carrusca,Pinto,Tamas,Petre,Bratu hatta Amrabat:)

Amrabat Pino mu genç? Senin bu mantigina gore Brumadanda bir yol olmaz. Ayrıca bir bakin bakalim kimin kapisindan neden dönmüş diye.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşı 30üstü abilerimiz hep bu modda yanlız nasıl canları yandıysa:D

Ribery'i unuttun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt