Lucas Ontivero'nun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pino değil Pinto ,biz ne kapıdan dönen oyuncular gördük be dostum,bu mudur kriter başarı bumu yani ben iyi oyuncuyum bak kapıdan döndüm:)

neyse tutmasını başarılı olmasını bizde isteriz ama en fazla şuan kiralanır zaten belki biraz pişerde faydalı olur....

ya şaka maka nerden bulundu bu oyuncu anlamış değilim neymiş yeni Messiymiş ee tamamda madem böyle biri,bizden önce bunu keşfedecek Avrupada 30 tane dev ve zengin klüp var onlar görmedide biz mi gördük yeteneği:)

genç yetenek bulma konusundaki tecrübelerimiz beni hep endişelendirmiştir bknz:Carrusca,Pinto,Tamas,Petre,Bratu hatta Amrabat:)

İbretlik tespit olmuş renktaş :)

Shakhtar willian ı ikinci ligde keşfetmeden nasıl avrupanın devleri almadı farketmedi acaba :)

Dediklerinde çok haksız değilsin ama ben Mancini ye güveniyorum. Fatih terim gibi veya hagi gibi olmadığını düşünüyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ribery örneğini herkes veriyo ama Ribery geldiği dönemde fransada yeni zidane olarak lanse ediliyodu, artı bide ligue 1in asist kralıydı, genç alacaksak böyle gençleri almalıyız, böyle nerden geldiği belli olmayan ne idüğü belirsiz oyuncularla işimiz olmamalı bizde yabancı kısıtlaması var elimizi kolumuzu bağlayan

arkadaslar hep gecmise bakarsak bir halt edemegiz. Her sene 17 mayista Uefa Kupasini GSTV'de kutladiklari gibi bunlari da konusmak gereksiz. Saydigin Carruscalar falan filan onlar Adnan Sezgin Bulent Tulun'un admalari. Burda Mancini ve Tugay var. Bence iyi bir oyuncu fizigini gelistirebilse dehset olur super ligde.

Sıkıntı şu ki bu elemanı birçok büyük takım denemiş eğer direk biz alsaydık kafada bu kadar soru işareti olmazdı hani birinin gözünden kaçar da 3-4 tane takım da bu elemanda yeteneği keşfedememiş mi demekten kendimi alamıyorum..İnşallah çok başarılı olur..

O Riberynin parasini yatirmadigi icin goz gore gore gitmesine neden olan yonetim. Vebaliniz cok buyuk...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ribery örneğini herkes veriyo ama Ribery geldiği dönemde fransada yeni zidane olarak lanse ediliyodu, artı bide ligue 1in asist kralıydı, genç alacaksak böyle gençleri almalıyız, böyle nerden geldiği belli olmayan ne idüğü belirsiz oyuncularla işimiz olmamalı bizde yabancı kısıtlaması var elimizi kolumuzu bağlayan

Sıkıntı şu ki bu elemanı birçok büyük takım denemiş eğer direk biz alsaydık kafada bu kadar soru işareti olmazdı hani birinin gözünden kaçar da 3-4 tane takım da bu elemanda yeteneği keşfedememiş mi demekten kendimi alamıyorum..İnşallah çok başarılı olur..

Ne desek boş. Bekleyip görelim ve iyi temennilerde bulunalım. İnşallah iyi çıkar.:smile-99:

ya şaka maka nerden bulundu bu oyuncu anlamış değilim neymiş yeni Messiymiş ee tamamda madem böyle biri,bizden önce bunu keşfedecek Avrupada 30 tane dev ve zengin klüp var onlar görmedide biz mi gördük yeteneği:)

genç yetenek bulma konusundaki tecrübelerimiz beni hep endişelendirmiştir bknz:Carrusca,Pinto,Tamas,Petre,Bratu hatta Amrabat:)

Bu yeni messi laflarına da uyuz olmaya başladım. Messi 17 yaşında şampiyonlar liginde barca formasıyla maça çıkan birisi. Bu çocuk 19 yaşında bir kaç tane takımın deneme antrenmanlarına çıkıyor sonra transfer edileceği zaman yeni messi.

Yabancı sınırlaması varken yıldız futbolcu transferi beklemek iyimserlik olur. Çünkü kadroda zaten kariyerli ve yüksek maaşlı pekçok yabancı futbolcu var. Bunları tribüne çıkartma durumu olmayacağına göre daha mütavazi,genç oyunculara yönelmek rasyonel. Tutarsa, ekstra katkı sağlarsa avantaj olur bizim açımızdan. Maalesef yabancı sınırı oldukça çilek transferi yapmak rasyonel değil,kadronun şiş olduğu düşünülürse. Zaten başkan da bunu ifade etmişti.

Türk futbolunu rekabetçi(!) yapıyor TFF işte,Galatasaray'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş seviyesine çekmeye uğraşıyor. Tabii bu özellikle Avrupa'da bize vurulmuş bir darbe. Bjk ve Fb'nin Avrupa'da olmaması dolayısıyla yıldız futbolcu alamamalarının ceremesini,kural değişikliğiyle biz çekiyoruz. Aradaki farkı açma imkanımız da ortadan kalkıyor.

Har vur har vur al al al al

Deli gibi deli gibi al al al al

Paraları paraları saç saç saç saç

Bakalım nasıl sonuçlar verecek bu politika..

kiralik verebilsek hollandaya veya belcikaya izlerdik nasil bir oyuncu oldugunu

sonucta arjantinli topcu hic belli olmaz nasil bir topcu olacagi

Kiralık vermeyelim bence takımda kanat kalmadı.Bir Hayro var.

hayırlısı olsun, ne diyelim kimse birşey bilmiyor bu eleman hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt