# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

FM cilerde hemen belli ediyor kendini :D

sevgili renkdaşım eden hazard dememin fm ile uzaktan yakından alakası yok.adamın bir kaç maçını izledim hele bir lyon maçı vardı tek başına yıktı ve inanılmaz bir yetenek büyük takımlar istemeden almak lazım dicem çoktan farketmişlerdir:(

güzel oyuncuya benziyor ama gelirmi orası biraz karışık

Bülent Abi (aceto) Galatasaray'ın Babel ve Biglia transferlerini sonlandırmak üzere olduğunu söylüyor..

Bülent Timurlenk, spor yazarı ve yorumcusu.. acetobalsamico.blogspot.com'un sahibi

Bülent Abi (aceto) Galatasaray'ın Babel ve Biglia transferlerini sonlandırmak üzere olduğunu söylüyor..

Gercekten mi?Iste transferin krali olur..

Kimse de söyledigimiz lafin üstüne söz söyleyemez bu sene..

Babel,Biglia demek, GALActicos olmak demek:D

Fazla mi abarttim? Hayir bence abartmadim

Bende az önce okudum blog'da. Biglia iyimidir? Bilen varsa biraz bilgi verebilirmi?

Futbol otoriteleri onu Pirlo'nun veliahtı olarak gösteriyorlardı desem yeterli olur mu??

Biglia süperdir

Valencia resmi bir teklifle gelecek yazıyor Topalda gidebilir o zaman burdan o çıkar

Bende az önce okudum blog'da. Biglia iyimidir? Bilen varsa biraz bilgi verebilirmi?

Ben bir Anderlecht ve GS taraftari olarak, Biglia'yi iyi tanirim.

Cok gol atmaz, ama cok top kazanir ve paslari iyi dagatan bir oyuncu.

Teknigi yüksek, tam bir aspiratör gibi calisyor. Anderlecht'te Jan Polak'in yaninda oynuyor. Polak daha hucum'a göre, Biglia biraz daha defansif.

Bigliayı alalım orta saha tamamdır.Yanında Babeli alırsak hucüm tamam ama defans?

Defansa 1 yerli 1 yabancı stoper alcaklarmış sağ bek uğur serkan sabri 3 lüsünün olcakmış

Geri
Üst Alt