# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

-------------------Leo Franco(transfer)----------------------

----Uğur(transfer)----Servet(transfer)----------Transfer-------------Hakan Balta

---------------------------Topal------------------------

--------------Biglia-----------------------Arda---------------

Kewell------------------------------------------------------Babel

--------------------------Baros--------------------------

Şu kadroya hayır diyecek var mı?(Transferler tabiki iyi olacak)

Inestamiz Arda olur Xavi degil.. ;)

----Arda---Biglia----

-------Topal-------

---Iniesta----Xavi----

--------Toure----

Kanka sen ciddimisin ya? Biglia ile xavi yi aynı kefeye koymuşsun(stil olarak)

Arda xavi de olabilir iniestada farketmez...Ama sen ya xavi yi izlemedin yada biglia yı bilmiyorsun...

gskadro.jpg

Linderoth'un yerine uymazmi Biglia?

Kanka sen ciddimisin ya? Biglia ile xavi yi aynı kefeye koymuşsun(stil olarak)

Arda xavi de olabilir iniestada farketmez...Ama sen ya xavi yi izlemedin yada biglia yı bilmiyorsun...

Cok ciddiyim.. Tabiki Biglia Xavi ile kiyaslanamaz ama Biglia onun yapdigi isleri en iyi sekilde yapmaya calisir. Biglia cünkü iki yönlü bir oyuncu güzel pas yapar...

"Mehmet topalın savunması biraz az olanı hücum gücü biraz yüksek olanı" bu tam emanyi anlatiyor

emana ve baris cok komik valla

Emana iki yonlu oyuncu

Emana topal gibi pozisyon alan futbolcu değil.Top kayıbı olduğunda barış gibi pres yapan futbolcu...Arkadaşlar bilmediğimiz futbolcular hakkında yorum yapmayalım sırf onları takımımızda istiyoruz diye...Tekrar ediyorum ben emana=topal gibi birşey yazmadım lütfen gyazılanları güzelce okuyun...

Arda´da Galatasaray´in Xavi´si olamaz.Xavi´nin yaptigini Arda Galatasaray´da yapamaz.Cok farklilar.Xavi neredeyse hic pas hatasi yapmiyor.

Ayrica mevki olarak cok farklilar.Arda orda oynayamaz.

Arda Iniesta tarzi biseyler yapabilir.Xavi´nin önünde biraz daha serbest gibi.

Biglia´da Xavi´nin yaptigini yapmaya calisir...

Ayrica Barcelona olmamiza gerek yok.Galatasaray olalim yeter.

Buna iniestada olabilir diye yazdım.Anlatmak istediğim.Xavi gibi daha küçük daha ince işler yapabilecek futbolcu.Bana göre ne xavi olur ne iniesta baya yol alması lazım.

Herkez tutturmus bir Barca sistemi , gecin bunalari biz kendi kendimizi olusturacaz..

Biglia transferi olursa muthis olur ki yazida birde Babel in bahsi geciyor artık birseyler yapmamiz lazim haydi Haldun Ustunel..

Renkdaş ne Lincoln'ü ya..rijkaard'ın lincoln'ü oynatağını dünüyormusun..Ayrıca lincoln başka bir klübede gidebilir..

------Biglia-------Mehmet-------Arda------

------Babel-------Baros---------Kewell----- :)

Emana topal gibi pozisyon alan futbolcu değil.Top kayıbı olduğunda barış gibi pres yapan futbolcu...Arkadaşlar bilmediğimiz futbolcular hakkında yorum yapmayalım sırf onları takımımızda istiyoruz diye...Tekrar ediyorum ben emana=topal gibi birşey yazmadım lütfen gyazılanları güzelce okuyun...

Eminim emanayi senden cok izledim 2002 den beri izliyorum emanayi

emana ayhan gibi ama daha kaliteli ve offansif yonu daha yuksek ve hizli

Biglia'nın savaşçıbir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Biglia kesin bitti'mi? Herkes Biglia'lı kadro falan kuruyorda!

Biglia biraz zor gelir, ingiltereden birkac takim istiyor onu.

Eminim emanayi senden cok izledim 2002 den beri izliyorum emanayi

emana ayhan gibi ama daha kaliteli ve offansif yonu daha yuksek ve hizli

Şimdi emena gibi benide tanıyorsun ha?Ya arkadaşım bak benim bilmişlik taslama gibi bir derdim yok.Yanlış anlama lütfen eminim seninde yoktur...Emana ayhanın daha kalitelisi diyorsan katılırım çünkü barış ve ayhanın sitilleri benziyor.Barışta ayhan gibi hücuma destek vermeye çaılışıyor ama onun kadar yetenekli değil.Ama topalın biraz daha ofansif yönü kuvvetli defansif yönü zayıf olanı biglia dır.Yazdıklarımdan ve en son YAZDIĞINDAN çıkarabileceğin gibi....

Geri
Üst Alt