# Lucas Rodrigo Biglia

Cevap: # Lucas Rodrigo Biglia

Bende üzüldüm transfer haberlerine hiç girmese iyi olurdu oda bu durumdan üzgün 1 gündür sitesine girmiyor sanırım.

8 m. euro dan assagı satmazlar yani yönetim paralı transfer donemini keita ile kapattı. yani umudunuzu kırmak istemem ama Galatasarayın ekonomik durumu belli..!

Ya bu adama çok fazla güvenmemenizi daha önce söyledim zaten arkadaşlar. Yönetim transfer duyulmasını istemiyor. Melih Şabanoğlu dediğiniz gibi bazı kişilere çok güvendi ama o güvendiği kişiler değil kendisi kredi kaybetti.

8 m. euro dan assagı satmazlar yani yönetim paralı transfer donemini keita ile kapattı. yani umudunuzu kırmak istemem ama Galatasarayın ekonomik durumu belli..!

bu yorumunuza katılmıyorum.Ekonomik durumumuz belli değil,kimse bilmiyor.

kötü diyoruz çok güzel transferler yapılıyor.

şimdi sıradaki orta sahaya iyi bir para verirler diye düşünüyorum.

stoper de kesin bonservissiz olan neill olur.

Sanmam, Anderlechte para lazim su an. Sampiyonlar ligi bile zor su an.

Biglia en fazla 6ya gider.

keşke 6 ya alsak :p

Bügün Belçika gazetesinde Anderlecht'in yönetiminden biri açikladi. Ilk onbirde oynayan biri gitmezse, o zaman gelen transfer de olmas.

Su ana kadar gidebilecek futbolcular: Mbark Boussoufa, Jan Polak ve Lucas Biglia. Bunlardan biri giderse, 90% Gent'ten Bryan Ruiz alinacak.

Biglia veya Fernandes ilaç olur.. Ayrıca Biglia 6 milyonsa hemen alınmalı..

Çok çok iyi oyuncu.Youtube'den de videolarını izleyebilirsiniz ayaklarına hakim sakin oynayan ileri de de iyi işler yapan.Ayhan akman bence iyi oyuncu ama ondan 2 kat üstün diyebiliriz

polak veya biglia'dan birisi gelsin o zaman işte.

ikisi de katkı sağlayacak oyuncular.

polak için daha bundesliga'da vasat bir takımda oynarken gerets "bu adam nasıl o takımda oynar." demişti.

gerçi seneler geçti ondan sonra çok takip etmedim kariyerini ama tecrübe de kazanmıştır bence iyi transfer olur.

Polak Çek Cumhuriyeti maçında bize karşı iyi oynamıştı, bayağı sorun çıkarmıştı. Baros'un da takım arkadaşı olması babında tercih edilebilir. Ama 26 yaş üstündeki adamları almayacaksak, bunu da almayız diye düşünüyorum.

pirlonun genci alınmalı bence biglia.

arkadaşlar sizce hangisi Lucasmı? Bigliamı? Hangisini isterdiniz?

Biglia iyi ve son 2-3 yıldır gündemde olan bir oyuncu ama Avrupa kulüplerinin aklına hiç gelmiyor nedense.

Akıllarına gelmemesinin bi sebebi varmı acaba?? Acaba oda lincoln gibi ahlaksızmı yoksa ?

Geri
Üst Alt