- 5 Eylül 2014
- 84.659
- 70.513
- 4.513
ağlama duvarına çevirdiniz koskoca forumuOkanla işimiz var ahbap, kadro bu kadar kötü oynayacak bir kadro değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağlama duvarına çevirdiniz koskoca forumuOkanla işimiz var ahbap, kadro bu kadar kötü oynayacak bir kadro değil
Ebru Gündeş - Hata da olabilir.benim hatam olacak değil ya baltacı
Torr ve Lemina ikilisinin de hatası olduğunu düşünüyorum.
Ne zaman istifa ediyorsun??benim hatam olacak değil ya baltacı
neyden dostumNe zaman istifa ediyorsun??
Takım senin yüzünden yeniliyor avrupada istifa da bir hizmettirneyden dostum
Okan Buruk keşke gitse yav. İcardi de gitsin. Şu insanların gerginliği bir azalsa. İnsan bıkıyor sürekli aynı şeyler yüzünden ayrıştırıcı gergin bir ortam olmasından. Basit dümdüz bir yorum bile yapılamıyor. Direkt bir tarafa çekiliyorsun.Ekli dosyayı görüntüle 303932
Herkes bir adamla yani demarke kalan kimse yok.
Öyle bakarsan golü direkt Yunus’a yazarsın kaptırdı diye, onu da geçersen Yunus’a orada pas atana yazarsın.
Ortada bir hızlı geçiş yoksa oyuncuların şiddetli koşuyla geriye dönmemeleri anormal değil.
Dünkü maçta da yenilen golde Lemina’nın suçlanması saçma mesela, 7 kişi var o basmadı deniyor.
Olayı tersine çevirelim Can golü atamadı topu kaptık kontraya çıkıcaz, bu sefer de geride kalan niye öne çıkmıyor diye eleştirilecek hem ilerde hem geride 10 kişi olmak istiyorsan bu Okan Buruk’un fahiş maaşlara aldırdığı oyuncularla olmaz.
Okan Buruk keşke gitse yav. İcardi de gitsin. Şu insanların gerginliği bir azalsa. İnsan bıkıyor sürekli aynı şeyler yüzünden ayrıştırıcı gergin bir ortam olmasından. Basit dümdüz bir yorum bile yapılamıyor. Direkt bir tarafa çekiliyorsun.
ne alaka yav, ben pozisyonun gerçekleniş anından bahsediyorum.Sana bir sitem değildi ya, genel olarak yazdım öyle. Ben o kadar anlamıyom futboldan. Bir tane video gördüm geriye doğru lakayıt koşuyordu. Bana yanlış geldi. Ondan yazdım. Bir de Lemina'yı hiç iyi görmüyorum son zamanlarda. O da lakayıt oynuyor gibi geliyor bana.ne alaka yav, ben pozisyonun gerçekleniş anından bahsediyorum.
Biz çoğu geçişi zaten tek oyuncuyla savunuyoruz, Okan'ın taktiği bu, rakipler geniş alanda birebir kalıyor bizim savunmacılarımızla bu tek başına çok kişiyle savunmayı tercih etmediğimizin göstergesi.
Tamamen rasyonel yorumluyorum pozisyonu da, o golü yeme sebebimiz savunma yapmayı bilmiyor olmamız, Lemina veya Torreira değil.
Dün Konya da en az Frankfurt kadar net pozisyona girdi mesela ama atamadılar, tek fark buydu.
eren önde basıp düşünce sanchez kanada singo onun kademesine girdi, torreira veya leminanın içeri dönmesi gerekiyordu bence ama onu da ilkay yapmaya çalıştıİçerde kaç tane savunmacımız vardı, o gol tamamen alan paylaşımı hatası.