GSC Haber Lucas Torreira: "Ben açıkcası Şampiyonlar Ligi için çok üzgündüm"

En azından karakter göstermiş adam.

Torr ve Lemina ikilisinin de hatası olduğunu düşünüyorum.
1758619350676.webp

Herkes bir adamla yani demarke kalan kimse yok.

Öyle bakarsan golü direkt Yunus’a yazarsın kaptırdı diye, onu da geçersen Yunus’a orada pas atana yazarsın.

Ortada bir hızlı geçiş yoksa oyuncuların şiddetli koşuyla geriye dönmemeleri anormal değil.

Dünkü maçta da yenilen golde Lemina’nın suçlanması saçma mesela, 7 kişi var o basmadı deniyor.

Olayı tersine çevirelim Can golü atamadı topu kaptık kontraya çıkıcaz, bu sefer de geride kalan niye öne çıkmıyor diye eleştirilecek hem ilerde hem geride 10 kişi olmak istiyorsan bu Okan Buruk’un fahiş maaşlara aldırdığı oyuncularla olmaz.

Adam gibi adamdır biz kendisinden çok razıyız. Tarihimize dönüp baktığımızda hep güzel hatırlanacak bir insan olarak kalacaksın.

Takımda gereksiz top kaybedenlerden dolayı geriye koşmaktan yoruluyo adam

Ekli dosyayı görüntüle 303932

Herkes bir adamla yani demarke kalan kimse yok.

Öyle bakarsan golü direkt Yunus’a yazarsın kaptırdı diye, onu da geçersen Yunus’a orada pas atana yazarsın.

Ortada bir hızlı geçiş yoksa oyuncuların şiddetli koşuyla geriye dönmemeleri anormal değil.

Dünkü maçta da yenilen golde Lemina’nın suçlanması saçma mesela, 7 kişi var o basmadı deniyor.

Olayı tersine çevirelim Can golü atamadı topu kaptık kontraya çıkıcaz, bu sefer de geride kalan niye öne çıkmıyor diye eleştirilecek hem ilerde hem geride 10 kişi olmak istiyorsan bu Okan Buruk’un fahiş maaşlara aldırdığı oyuncularla olmaz.
Okan Buruk keşke gitse yav. İcardi de gitsin. Şu insanların gerginliği bir azalsa. İnsan bıkıyor sürekli aynı şeyler yüzünden ayrıştırıcı gergin bir ortam olmasından. Basit dümdüz bir yorum bile yapılamıyor. Direkt bir tarafa çekiliyorsun.

Okan Buruk keşke gitse yav. İcardi de gitsin. Şu insanların gerginliği bir azalsa. İnsan bıkıyor sürekli aynı şeyler yüzünden ayrıştırıcı gergin bir ortam olmasından. Basit dümdüz bir yorum bile yapılamıyor. Direkt bir tarafa çekiliyorsun.
:asd: ne alaka yav, ben pozisyonun gerçekleniş anından bahsediyorum.

Biz çoğu geçişi zaten tek oyuncuyla savunuyoruz, Okan'ın taktiği bu, rakipler geniş alanda birebir kalıyor bizim savunmacılarımızla bu tek başına çok kişiyle savunmayı tercih etmediğimizin göstergesi.

Tamamen rasyonel yorumluyorum pozisyonu da, o golü yeme sebebimiz savunma yapmayı bilmiyor olmamız, Lemina veya Torreira değil.

Dün Konya da en az Frankfurt kadar net pozisyona girdi mesela ama atamadılar, tek fark buydu.

:asd: ne alaka yav, ben pozisyonun gerçekleniş anından bahsediyorum.

Biz çoğu geçişi zaten tek oyuncuyla savunuyoruz, Okan'ın taktiği bu, rakipler geniş alanda birebir kalıyor bizim savunmacılarımızla bu tek başına çok kişiyle savunmayı tercih etmediğimizin göstergesi.

Tamamen rasyonel yorumluyorum pozisyonu da, o golü yeme sebebimiz savunma yapmayı bilmiyor olmamız, Lemina veya Torreira değil.

Dün Konya da en az Frankfurt kadar net pozisyona girdi mesela ama atamadılar, tek fark buydu.
Sana bir sitem değildi ya, genel olarak yazdım öyle. Ben o kadar anlamıyom futboldan. Bir tane video gördüm geriye doğru lakayıt koşuyordu. Bana yanlış geldi. Ondan yazdım. Bir de Lemina'yı hiç iyi görmüyorum son zamanlarda. O da lakayıt oynuyor gibi geliyor bana.

Frankfurt macinda bombos dolanan adam mı bunu söylüyor

Kaç defansif aksiyonun oldu lan

Singo oyun kurdu sizin yerinize utanmazlar

İçerde kaç tane savunmacımız vardı, o gol tamamen alan paylaşımı hatası.
eren önde basıp düşünce sanchez kanada singo onun kademesine girdi, torreira veya leminanın içeri dönmesi gerekiyordu bence ama onu da ilkay yapmaya çalıştı

tabi tek pozisyon üzerinden torreira'ya yüklenmenin anlamı yok normal denebilecek bi hataydı can da ekstra attı

işe ayıkan tek futbolcumuz.

kısaca yemişim konyayı eyübü antebi demiş.

Keşke tüm oyuncular Torreira karakterinde ve aidiyet duygusunda olmuş olsa.Keşke.kendisinden razıyız.

torreira da dahil bence takımda işi bilen oyuncular oyunumuzdan uzun süredir memnun değil

geçen sene bunu sanchez dile getiriyordu

bu sene de sahad torreira sane ilkay ve hatta dün singonun jest ve mimiklerine baktığınızda anlayabilirsiniz

Güzel, bundan sonra geriye koşarsınız umarım. Avrupa'da dalga konusu olmaktan bıktık artık.

Geri
Üst Alt