Lucas Torreira: "Güney Amerika'ya dönüşüm yaklaşıyor"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Torreira oynamak istediği kulübü açıkladı

Galatasaraylı Lucas Torreira katıldığı podcast yayınında geleceği hakkında konuştu.
Deneyimli orta saha oyuncusu hayalinin bir gün Boca Juniors forması giymek olduğunu söyledi.

"Güney Amerika'ya dönüşüm yaklaşıyor"​

Lucas Torreira, Damian Herrera'nın podcast yayınında konuştu. 27 yaşındaki oyuncu, Güney Amerika'ya dönmesinin yaklaştığını, aile ve memleket özlemi çektiğini söyledi.

"En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Riquelme ile görüşüyoruz. Uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evimi, aileme yakın olmayı özlüyorum. Her şeyin doğru zamanda gerçekleşeceğine inanıyorum, Güney Amerika'ya dönüşüm de yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıl Güney Amerika takımlarıyla görüşme gerçekleştirsem de Galatasaray'da olma zamanıydı. Şu anda bulunduğum kulübe, Galatasaray'a ve oradaki tüm insanlara minnettarım ve kulüple 2026 yılına dek sözleşmem var."

Galatasaray'daki ilk yılında şampiyonluk yaşadı​

Lucas Torreira, geçen sezon Arsenal'dan Galatasaray'a 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.
Yıldız oyuncu ilk yılında takımın vazgeçilmezlerinden olurken, Süper Lig şampiyonluğu da yaşadı.

Milliyet

bunun ex sevgilisinin başlığını açın da bişeyler yazalım..!!!!!!

Böyle duygusal topçular almayalım artık. Manitadan ayrılan depresyona giriyor

Bu da silik karakterli homesick sorunu olan güney Amerikalılardan demek ki.Yani sözleşme bitimini beklese bile o yaşta gitmek saçmalık ama seneye falan dusunuyorsa büyük problemli demek ki.

Giderse daha bi 5 yıl böyle orta saha bulamayız
images

2026 yilinda 30 yasımnda oluyorsun. +3 yıl daha yapisitirirz biz sana merak etmee

Medel 33 yasina kadar tass gibi oynadi besiktassta sende bizde oynarsinn.

İşin kötüsü Boey forması da aldım pimi çektim galiba

Geri
Üst Alt