Lucas Torreira: "Güney Amerika'ya dönüşüm yaklaşıyor"

Nasıl stok bitmeden alacağım taktik ver

Eski röportaj olma ihtimali var çünkü en son sözleşme 2027'ye uzatıldı haberleri vardı biraz zamla. Bu durumda ya röportaj eski ya da sözleşme yenileme haberleri yalan. Güney Amerikalı oyuncular kariyerinin son yıllarını ülkelerine yakın yerlerde geçirmeyi tercih ediyorlar genelde o yüzden Torreira'da 31-32 yaşında dönmek istiyecektir.

Nasıl stok bitmeden alacağım taktik ver
valla ben alalı 2 ay oldu o zaman çok zor stoğa giriyordu forumdan görmüştüm stoğa girdi dediler
şu an durum ne bilmiyorum
ben girdiğimde yazı almıyorlardı
ben de ne olursa olsun alayım burada yazdırırım dedim

Nasil eski oluyor?

O zaman 2027'ye kadar sözleşme uzatıldı haberleri yalan. Ha zaten Torreira'nın açıklamalarında da şimdi ayrılacağım gibi bir şeyde yok zamanı geldiğinde Boca'da oynamak istiyorum demiş devamında da GS'de insanlara minnettarım ve burada 2026'ya kadar sözleşmem var diyor. Çok normal açıklama.

Her oyuncunun alternatifine bakar olmalıyız. Hatta gelecekte maksimum 2-2.5m maaşlı sistem takımı oluşturmalıyız. Zaha’ları, Ziyech’leri, Tete’leri kulübün sırtına bindiren zihniyeti üstümüzden atmalıyız. Bunun feriştahını Aysal yaptı. Daha iyilerini aldı. Sonuçta başarısız oldu. Bu kadar bitik adamı fahiş maaşlarla doldurunca akıllı ve yeni bir şey yapmış olmuyorsunuz.

Artık akıllı transferler yapalım. Zaten 2-3 seneye bu adamın bile performansı düşecek. İcardi’nin 1-2 seneye yüzüne bakmaz olacağız. Gerçekçi olalım. Kalıcı başarılar istiyorsak takımı daha genç oyuncularla yenilemeliyiz. Haliyle bonservisli oyuncular almaya bakmalıyız. Veyahut Scout yoluyla ucuza düşürmeliyiz.

Devrim karısıyla araları limoni olmuş olarak algıladım.
Adamın psikolojisini bozma Devrim!!!1

30 dan sonra toreira dan pek hayır beklemem açıkçası. Koşu ile mücadele ile iş yapan bir oyuncu tekniği çok iyi değil. Fiziğini kaybettiği an erkenden bitebilir. 33 e kadar atletizmini korursa suanki gibi müthiş işler yaparsa bilemem ama zor. O yüzden 3 yıl sonra ufaktan 6 no bakmak lazım.

Anlamadınız ama çocuğu...
Bu sözleri sadece biz Almancılar anlarız...

"Gelecem gelmesinede Türkiye'de kurulu düzenim var." demek istemiş Atom Karınca...

sozlesmen bitince gidersin kral

Geri
Üst Alt