GSC Haber Lucas Torreira: "Kulübümüz ve armamız için oynuyoruz!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1745004264493.webp

Lucas Torreira: "En önemlisi takım çalışması. Maçı kazanmak istiyorsanız hafta içi çok iyi çalışmanız gerekiyor ve sahadaki 11 kişi kardeşlik göstermesi gerekiyor. Kendimizi adamamız ve takımdaşlığımız... Kulübümüz ve armamız için oynuyoruz!"

- Kafa golü için neler söylersin?

Lucas Torreira: "Şaşırdım açıkçası golü tam olarak görmedim. Çalışmıştık aslında duran topu. İlk anda kimse golü kutlamaya gelmedi. Benim önceliğim takımın kazanması. Takım kazansın biz mutluyuz zaten. Patronun da golü çok önemliydi."

Lucas Torreira: "Mario Lemina çok önemli oyuncu. Takıma inanılmaz bir denge veriyor. Gabby de çok önemli. Bu oyuncularla birlikte oynamak, gole daha çok yaklaşmamızı sağlıyor. Pozisyon alma ve alan paylaşımı açısında böyle oyuncularla oynamak işi kolaylaştırıyor."

Lucas Torreira: "Sezonun sonuna geliyoruz ve hepimiz iyi hisler içerisindeyiz. Şimdi dinleneceğiz ve Konyaspor maçına hazırlanacağız. O maç da çok önemli bizim için."

Ayağına sağlık atom karınca.

Kızdann ayrılmadan ligi şampiyon bitirsek bari.

Bugün önde oynadı sara daha geride bekledi şunu gördük saradan daha meziyetli şut atıyor gol atıyor saradan hayatta 10 numara olmaz ayağını yere vurmasa ilk yarıdan 2 gol atmıştı

Osimhen gibi canavar varken forvet arkasında bir oyuncu olsa gol asist rekoru kirardi

Lucas Torreira: Sezonun sonuna geliyoruz ve hepimiz iyi hisler içerisindeyiz. Şimdi dinleneceğiz ve Konyaspor maçına hazırlanacağız. O maç da çok önemli bizim için.

Geri
Üst Alt