Lucescu: "Aboubakar eğitimine göre davrandı"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20230831_234639.webp

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş'a 1-0 kaybettikleri mücadele sonrası konuştu.

Lucescu, maç içinde Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ın yaşadığı sevinç için de konuştu.

Rumen teknik adam, "Aboubakar neden böyle bir şey yaptı anlamadım. Bence eğitimine göre davrandı. Ben bu atmosferi ve burada olmayı çok seviyorum. Ben, bu stadyumun yapılışına katkı olsun diye 2 yıllık kontratımı bıraktım. Burayı evim gibi seviyorum." diye konuştu.

NE OLDU?

Aboubakar, golden sonra ilk maçın ardından Beşiktaş'a 'Afrika Karması' diyen Mircea Lucescu'nun bulunduğu yedek kulübesinin önüne kadar gelerek sevincini yaşadı.

Kamerunlu oyuncu bu hareketi sonrası ise sarı kart gördü.

Nankör herifler demek istemiş🤣🤣🤣

Ben, bu stadyumun yapılışına katkı olsun diye 2 yıllık kontratımı bıraktım.

Luce bizdeyken beyefendilik timsaliydi. Jardelin ağzına sıçtığı devre arası hariç pek vukuatını hatırlamam. BJK görünce çamurluk bulaşmış. Bir de 2 yıllık kontrat bırakmış şunlara. Paranı karılarla yemişlerdir inşallah

Shakhtar efsanesi degil mi lucesu be ara evi oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lucescu dogru soylemis. Takimin yarisi siyahi topcu. Buyuk ihtimal Aboubakar'in parmagi vardir bazi transferlerde.

Bazı insanların karakteri yaşlandıkça çirkinleşiyor.

Haklı, whatsapp'a girmek için rosier'den yardım isteyen abubakar bu.

Irkçılığa hayır

Aboubakar'ın şerefsiz olmasıyla Lucescu'nun ima ettiği şeylerin bir ilgisi yok

Luce bizdeyken beyefendilik timsaliydi. Jardelin ağzına sıçtığı devre arası hariç pek vukuatını hatırlamam. BJK görünce çamurluk bulaşmış. Bir de 2 yıllık kontrat bırakmış şunlara. Paranı karılarla yemişlerdir inşallah

Fiko yemiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt