Lucescu Anlaşmaya Vardı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne desek boş kanser olunacak bir transfer dönemi daha açıldı.,
En iyisi hiç takip etmemek emrah başsan mahmut tekdemir vs vs bu yönetimin çapı o adamları alır ancak.

1594363_h.jpg

xyuqg.gif

y4AQvy.jpg

Niye gelsin bize? Herif şampiyon olduğu halde korkak futbol oynatıyor diye kovduk, arkasından şampiyon yaptığı öbür takım da kovdu, basın da korkak çingene diye tefe koydu.

Ayrıca belki yine gelirdi de, aldığı para ve imkanlar çok iyi, veremezdik biz bunu.

Geçen sene mi kovduk

Olanlar oldu

aradan baya zaman geçti

onu kovan başkan yok artık

Madem bize gelmeyecekti milleti boş yere umutlandırmasaydı keşke diye düşünüyorum

Allahın kekosu ikna edemezdi zaten

Geçen sene mi kovduk

Olanlar oldu

aradan baya zaman geçti

onu kovan başkan yok artık

Madem bize gelmeyecekti milleti boş yere umutlandırmasaydı keşke diye düşünüyorum

Nasıl umutlandırdı Lucescu? İbrahimoviç'i Mourinho'yu Türkiye'ye getiren basına göre mi umutlandık? Teklif yapılmıştır belki ama söz mü vermiş adam? 2-3 kulüp daha teklif yapmış. Önündeki teklif de gayet Türkiye'de şu an kolay bulamayacağı bi teklif. Adam Türkiye'de proje filan olmadığını günlük yaşandığını gayet biliyor, Zenit'in ona vereceği imkanlar da Türkiye'de yok, para yok para.

Kişisel sebeplerden gelmesi için de olabilecek sebepleri öldürdük, sadece başkan olayı değil, adama medyada çingene köylü korkak diye hakaret ettiler bu ülkede. Türk olmasan bu ülkeyle bağın olmasa sen de gelmezsin, öyle nazına katlanılacak bir lig de diil burasi.

Dursun'a bu konuda laf söyleyenler de sabah akşam Ünal Aysal'a laf söylesin, Dursun kötü belki ama Aysal yüzünden bu durumlardayız.

Son düzenleme:
Dursun sıkılmadın mı lan reddedilmekten?

Defol lan şerefsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamı 14 yıl önce nedensiz yere kovduk. Oda 14 yıl belliki bizimle kafa buldu.

Luce bazlı düsünüyorum. Luce Terim geldi benim gitmem normal mi demiştir?

Adamın icine evlat acısı gibi oturmustur.

Daha gelir mi o adam sana. 14 yıldır kafa buluyor işte..

Ben olsam dünyalari verseler bile gelmem acikcasi.

Oda 14 yıl belliki bizimle kafa buldu.

Şu basını artık her konuda çok ciddiye almasak (transfer dönemi özellikle).

Benim bildiğim yıllardır basın Lucescu için "Galatasaray'la görüşüyor", "Fener'le pürüzleri halletmek üzere", "Trabzona geliyor" diye yazar durur, her seferinde de Lucescu'ya gidip sorduklarında "ben kimseyle konuşmadım kardeşim" der.

Bütün bu Robben, İbrahimovic, Mourinho haberlerine de bu pencereden bakmak lazım. Masabaşında uyduruk haber yapıyor herifler.

Adam dursun un ne mal olduğunu bildiği için görüşme ihtiyacı dahi hissetmemiş. Yada her zamanki gibi dursun yalan söylüyör. Nasıl olsa alıştı taraftara yalan söylemeye..... Hesabını soran da yok ohhh mis gibi

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt