Lucescu Aysal'ı Aradı: "Ayrılamıyorum"

Murat Hülagü

10 Numara!
"Geldi, geliyor" dendi, Ukrayna basını "Gitti, gidiyor" diye yazdı ama Lucescu Shakthar'da kaldı

Galatasaray'ın 1 numarala teknik direktör adayı Mircea Lucescu başkan Ünal Aysal'ı arayarak "Gelemiyorum" dedi. Dün Kiev'de Rinat Ahmedov ile buluşup ayrılmak isteyen Lucescu'ya izin çıkmadı

Ahmedov yerine hoca bulamayacağını söyleyerek Lucescu'ya "Biz 10 yıldır birlikte yürüyoruz. Bir projemiz var. Mevcut şartlarda giderseniz takım dağılır. Bunu mu istiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Lucescu da bunun üzerine kalma kararı aldı.

Ardından Ünal Aysal'a arayan Lucescu "Gelemiyorum. Çok istiyordum. Ama sizden özür diliyorum. Takımın dağılmasına izin veremem" diyerek Galatasaray başkanından özür diledi.

3puan.com'a konuşah Galatasaray Başkanı ünal Aysal ise "Artık yeni bir arayışa girmemiz gerekiyor. Lucescu aradı konuştuk. Bu işin olması bu saatten sonra çok zor" ifadelerini kullandı.

Doğru ise geçmiş olsun sezon başlamadan bitti. :(

Lucescu'yu Ukrayna ordusunun başına getirmeyi düşünüyorlar herhalde. Nedir bu saçmalık? Salın gitsin işte lan.

Çok saçma bir haber olmuş

Ahmedov'la orada kalıp "Şehirlere bombalar yağardı her gece..." diye şarkılar mı söyleyeceklermiş?

İki takımı birden çalıştırsın :(

SON DAKİKA Ünal Aysal: Mircea Lucescu'yu kulübü bırakmıyor. Hollanda ya da Alman ekolüne döneceğiz

Bence yalan haber.Her dakika ÜNAL BAŞGAN bunlara haber mi veriyor yani olup olmadığını

NOT:Haber doğru ise LUCE yazıklar olsun sana!!!

Yakında Donetsk komple Rusya'ya transfer olacak. Luce neden Galatasaray'a transfer olamıyormuş ? İnanmak istemiyorum bu haberlere.

Ahmedov yerine hoca bulamayacağını söyleyerek Lucescu'ya "Biz 10 yıldır birlikte yürüyoruz. Bir projemiz var. Mevcut şartlarda giderseniz takım dağılır. Bunu mu istiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Ardından Ünal Aysal'a arayan Lucescu "Gelemiyorum. Çok istiyordum. Ama sizden özür diliyorum. Takımın dağılmasına izin veremem" diyerek Galatasaray başkanından özür diledi.

Luce gelir-gelmez o ayrı ama bu nasıl bir haberdir yahu yanındamıydınız adamların , insanların zekasıyla alay etmektir bu ,

şerefsiz aziz köpekleri

Geri
Üst Alt